Cadde 'Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım!'

'Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım!'

03.10.2023 - 12:16 | Son Güncellenme:

'Terminatör' serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, katıldığı bir programda çocukları küçükken sert bir baba olduğunu itiraf etti. Kızı Katherine ve oğlu Patrick ile yaşadığı olayları anlatan aktör, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım

İlki 1984 yılında çekilen, James Cameron imzalı Terminatör serisiyle hafızalarda yer eden 76 yaşındaki Arnold Schwarzenegger, geçtiğimiz gün Jimmy Kimmel Live programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Yeni kişisel gelişim kitabı 'Be Useful'ın tanıtımını yapan aktör, çocukları küçükken onlara karşı sert bir baba olduğunu itiraf etti.

Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım

"AMERİKAN STANDARTLARINA GÖRE KATIYDIM"

"Benim yetişme tarzıma göre ben yumuşak başlıydım. Ama sanırım Amerikan standartlarına göre muhtemelen katıydım. Çocuklarım kendi tuvaletlerini ve duşlarını temizler, kendi yataklarını yaparlardı" dedi ve ekledi:

Sanırım çocuklarımın en sık gündeme getirdiği şey, örneğin oğlumun yatağını yapmamasıydı. Yatağını dadısına yaptırırdı ki aslında bu yasaktı. Bir keresinde içeri girdim ve yatak çok düzgün yapılmıştı.

"YATAĞI HAVUZA ATTIM"

"'Patrick, bunu sen mi yaptın?' diye sordum. O da 'Hayır, ben yapmadım' dedi. Ben de kapıları açtım ve yatağı ve balkondan aşağıya yüzme havuzuna attım."

Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım

Schwarzenegger, Katherine'i ayakkabılarını kaldırması için uyardığını, kızının bunu kabul etmemesi üzerine ise ayakkabılarını şömineye atıp yaktığını da açıkladı.

Haberin Devamı

Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım

BEŞ ÇOCUĞU VAR

Arnold'un eski eşi 67 yaşındaki Maria Shriver'dan 33 yaşında Katherine, 31 yaşında Christina, 30 yaşında Patrick ve 26 yaşında Christopher adında çocukları var. Ünlü ismin bir dönem evinde çalışan yardımcısı Mildred Baena ile yaşadığı yasak aşktan Joseph adlı bir oğlu daha bulunuyor.