Cadde 'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!'

'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!'

26.10.2023 - 10:50 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian, Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın 67 yaşındaki annesi Kris Jenner, 'The Kardashians' adlı reality şovda 2003'te kanser sebebiyle hayatını kaybeden eşi Robert Kardashian'ı aldatmasıyla ilgili konuştu. "Bu hayatımın en büyük pişmanlığı" diyen Jenner, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Kris Jenner, kendisinin ve kızları Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian'ın hayatlarını konu alan 'The Kardashians' adlı reality şovda, 1978'de evlendiği Robert Kardashian'ı genç bir futbolcu olan Todd Waterman ve ikinci evliliğini yaptığı Bruce Jenner ile aldatması hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Khloe, kendisini defalarca aldatan eski sevgilisi Tristan Thompson'dan bahsederlerken annesine, "Babamı aldattığında nasıl bir ruh hali içindeydin? Dört çocuğun ve bir ailen vardı. Evet, o zamanlar gençtin biliyorum..." diye sordu.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

Kris, bunun üzerine sakin bir şekilde konuşarak, "Genç ve aptal olmak bunda rol oynayan bir şey. Çünkü eylemlerimizin sonuçlarını anlamıyoruz" dedi.

"HARİKA BİR KOCA VE HARİKA BİR BABAYDI"

Kızı, "Peki babam senin istediğin neyi yapmadı da mutluluğu başka bir yerde aramak istedin?" diye sorduğunda ise ünlü isim şu cevabı verdi:

Bilmiyorum. Çünkü o harika bir koca ve harika bir babaydı. Sanırım ben başka bir yerde çimlerin daha yeşil olduğunu düşündüğüm bir duruma düştüm ve büyük bir hata yaptım. Hayatımın en büyük pişmanlığı bu.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

"HER ŞEYİN BİR NEDENİ VARDIR"

Jenner, kızına eşini aldatmasıyla ilgili pişmanlıkları olsa da, sonuçta her şeyin nasıl sonuçlandığından memnun olduğunu da söyledi.

Haberin Devamı

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

"O dönemdeki davranışlarımdan gurur duymuyorum ama her şeyin bir nedeni vardır" diyen Kris; "Hayatımı gerçekten Tanrı'nın benim için bir planı olduğunu düşünerek yaşıyorum ve tüm bunlar olmasaydı, Robert'tan boşanıp Bruce ile evlenmeseydim Kendall ve Kylie'yi asla doğurmamış olacaktım" ifadelerini kullandı.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

NE OLMUŞTU?

Kris, o sırada 34 yaşında olan Robert Kardashian ile evlendiğinde 22 yaşındaydı. Aralarındaki büyük yaş farkına rağmen, çift fırtınalı bir aşk yaşadı ve gösterişli bir düğünle evlendi.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

Ünlü isim, hâlâ Kardashian ile evliyken 1989 yılında Todd Waterman adında genç bir futbolcuyla ilişki yaşadı. O sırada Todd 23, Kris ise 33 yaşındaydı. Kris ve Robert 13 yıllık evliliklerinin ardından 1991 yılında boşanma kararı aldılar. Evliliklerinin sonu, Kris'in eşini aldatmasından iki yıl sonra geldi.

Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı

Kris, 2015 yılında cinsiyet değiştirerek Caitlyn adını alan Bruce Jenner ile ise 1990 yılında, Robert ile boşanmasından bir sene önce tanıştı. Jenner'a ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen ünlü isim, Kardashian'dan boşandıktan sadece bir ay sonra Bruce ile nikah masasına oturdu. İkili, 2013'te ayrılıp; 2014'te resmi olarak boşandı.