Cadde Köpeklerine servet harcıyorlar...

Köpeklerine servet harcıyorlar...

12.01.2009 - 02:00 | Son Güncellenme:

#10

Pahalı kıyafetler giyiyor, gündelik bakımlarını aksatmıyorlar. Sahipleri kadar şöhretli bu köpekler magazin dergilerinde boy gösteriyor...

Köpeklerine servet harcıyorlar...

Hafta Sonu dergisi yüzlerce dolarlık kıyafetleriyle ve bakım ürünleriyle ilgi çeken ünlü köpekleri sıraladı. Ekonomik kriz tüm dünyayı etkisi altına almışken Hollywood yıldızlarının sevimli dostları yaşam standartlarından ödün vermiyor.

Haberin Devamı

Paris Hilton
Düzenli olarak bakıma gidiyor
Paris Hilton’un Chihuahua cinsi köpeği Tinkerbell’in içtiği su bile özel. İçinde pek çok mineral bulunan suyun şişesi 90 dolar. Tinkerbell Los Angeles’ın popüler hayvan butiği olan Fifi&Romeo’dan giyiniyor, düzenli olarak bakıma gidiyor.

Drew Barrymore
“Charlie’nin Melekleri”nden tanıdığımız oyuncu Drew Barrymore’un köpeği Flossie 2001 yılından beri ünlü yıldızın evinde yaşıyor. Barrymore, Flossie’ye özel bir yemek programı hazırladığını söylüyor.

Blake Lively
Ülkemizde de ilgiyle izlenen “Gossip Girl” dizisinin yıldızı Blake Lively’nin Maltipoo cinsi köpeğinin adı Penny. Gittiği her yere, dizi setine bile köpeğini götüren oyuncu, Penny’yi 110 dolarlık yastıkta uyutuyor.

Haberin Devamı

Jennifer Aniston
Televizyona da çıktı
Jennifer Aniston’ın köpeği Norman 13 yaşında. Aniston’la birlikte yıldız hayatı yaşıyor. Norman, talk show yıldızı Oprah Winfrey’nin programına bile konuk olmuş. Şanslı köpek, özel jeltlerle uçuyor, koruma eşliğinde geziyor.

Jessica Simpson
Lüks çantalarda geziyor
ABD’li oyuncu Jessica Simpson’ın köpeği Daisy onu imza gününde bile yalnız bırakmıyor. Daisy sahibiyle birlikte her yere gittiği için birden fazla çantası da var. 1500 dolarlık Louis Vuitton, 900 dolarlık Gucci ve 275 dolarlık Juicy Couture.

Güzide Duran
Pug cinsi köpeği DJ’i yanından hiç ayırmıyor. Hatta bazı moda çekimlerinde bile onunla poz veriyor.

Mariah Carey
Şarkıcı Mariah Carey’nin Jack Russel Terrier cinsi köpeğinin adı da Jack. O da sahibi gibi bir star. Adına açılmış üç tane internet sitesi var. Bakımı için ayda yüzlerce dolar harcanan Jack parka bile sahibinin şoförüyle gidiyor.

Çağla Kubat
Milli sörfçümüz Çağla Kubat ‘ın en yakın dostlarından biri Golden Retriever cinsi köpeği Barbie. Kubat köpeği ile her fırsatta Fenerbahçe Parkı’na gidip yürüyüş yapıyor.

Bilge Öztürk
Tarkan’ın eski sevgilisi avukat Bilge Öztürk, Terrier cinsi köpeği Fındık için uygun çanta ve aksesuvar bulamayınca kendi tasarımlarını yapmıştı. Öztürk imzasını taşıyan çantaları ‘fndk-pet a la moda‘ adıyla satışa sunmuştu.

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın
Süreyya Yalçın’ın köpeği Isabelle, neredeyse sahibi kadar ünlü. Isabelle’in aylık masrafı 1000 TL’yi buluyor. Süreyya Yalçın’ın köpeğine milyarlık toka aldığı, bakıcı tuttuğu hatta botoks yaptırdığı bile konuşulmuştu.

Deniz Berdan
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Deniz Berdan’ın köpeği, çizgi roman kahramanı Ten Ten’in köpeğinin cinsiyle aynı. Fox Terrier köpeğin adı Foxy.