Cadde Kurtlar Vadisi Pusu neden yayınlanmadı?

Kurtlar Vadisi Pusu neden yayınlanmadı?

23.10.2014 - 08:47 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yeni bölüm yayınlanmadı. Heyecanla beklenen yeni bölümün yayınlanmaması seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak merak konusu.

Kurtlar Vadisi Pusu neden yayınlanmadı

Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölümün fragmanını yayınlamayınca Vadi hayranlarının aklına, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu geldi.

Haberin Devamı

Vadi'de gelenek olduğu üzere, yeni bölüm fragmanı pazar ya da pazartesi günü yayınlanıyor, eğer yayınlanmazsa, bu, yeni bölümün yayınlanmayacağı anlamına geliyordu. Dizinin yapımcısı Pana Film ise fragmanın yayınlanmamasıyla ya da yeni bölümün bu hafta ekranda olup olmayacağıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Dizi dün akşam maç nedeniyle ekranlara gelmedi.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA NELER OLACAK?

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor.

Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır. Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?