Cadde 'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda!

'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda!

12.06.2023 - 11:17 | Son Güncellenme:

'Kurtlar Vadisi' dizisindeki Cevat Akarsu rolüyle tanınan Şekip Taşpınar'ın yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı. Alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncu, yoğun bakıma alındı. Oyuncunun eşi, Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda

'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Beyaz Gelincik', 'Behzat Ç', 'Karadayı', 'Cesur Yürek', 'Arıza', 'Kanunsuz Topraklar' gibi birçok projede rol alan 54 yaşındaki Şekip Taşpınar'ın yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

DURUMU KRİTİK

Taşpınar geçtiğimiz günlerde alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan oyuncu, Muğla'da Sıtkı Koçman Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Oyuncunun menajeri Temmuz Karikutal yaptığı paylaşımda "Ah be Şekip abi… O yoğun bakımdan sapasağlam çıkacağına inanıyorum. Hadi biz mutlu et ve Aramıza dön… Yok öyle erken gitmek… Daha yapacak çok işlerimiz var" ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda

EŞİ DUA İSTEDİ

Oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar da Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda

MEHMET ŞEKİP TAŞPINAR KİMDİR?

Mehmet Şekip Taşpınar, 10 Şubat 1969 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. 1988 yılında Tiyatroya Ankara Halk Oyuncuları Tiyatrosu'nda başladı. 1990-1994 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğrenim gördü.

Haberin Devamı

Şekip Taşpınar, 1995-1998 yılları arasında, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. 1999 yılında Adana Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2000-2003 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda oyunculuk, diksiyon, fonetik dersleri vermiştir. 1988 yılından itibaren TRT ve diğer kanallarda seslendirme çalışmaları yaptı.

2008-2009 döneminde, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Kibritçi Cevat Akarsu karakterini canlandırdı. 2011 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı, Behzat Ç. dizisinde Rüstem rolünü oynadı. Ayrıca, Şefkat Tepe ve Karadayı gibi dizilerde de rol aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Şekip Taşpınar yoğun bakımda