Cadde Kuruluş Osman bu akşam başlayacak mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?

Kuruluş Osman bu akşam başlayacak mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?

07.10.2020 - 17:56 | Son Güncellenme:

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı yayınlandıktan sonra, bu akşam başlayacak mı sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümlerine bu akşam başlıyor. ATV'de ekrana gelecek olan Kuruluş Osman bu akşam 20:00'da izleyici karşısına çıkacak. Peki Kuruluş Osman yeni bölümünde neler olacak, dizi oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?

Kuruluş Osman bu akşam başlayacak mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı Kuruluş Osman oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyecek olan Kuruluş Osman dizisi için heyecan dorukta. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Kuruluş Osman hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Burak Özçivit
Cüneyt Arkın
Nurettin Sönmez
Ayşegül Günay
Didem Balçın
Tamer Yiğit
Tuğrul Çetiner

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLYIOR?

Kuruluş Osman yeni sezon bölümleri 7 Ekim 2020 Çarşamba gününden itibaren ekrana gelecek.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye'nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey'e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola'yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır. Kayı Obası'nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans'ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey; Aksakallılar'dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey'in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası'nda coşkuyla karşılanır. Osman Bey ve Alpleri Bizans ordusunu bertaraf edebilecek mi? Osman Bey, Aksakallılar'dan nasıl bir vazife alacak? Ertuğrul Bey'in dönüşüyle Kayı Obası'ndaki dengeler nasıl değişecek? Aya Nikola, uç bölgesinde Bizans hakimiyetini yeniden tesis etmek için neler yapacak? Bala Hatun, Kayılar'a yapılan baskından kurtulabilecek mi?