Cadde Leman Sam'dan 'Akil İnsanlar' yorumu

Leman Sam'dan 'Akil İnsanlar' yorumu

07.04.2013 - 13:22 | Son Güncellenme:

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde konser veren sanatçı Leman Sam, terör sorununun çözüm sürecinde görev yapacak ’Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alanlara başarılar diledi, "Allah yollarını açık etsin" dedi.

Leman Samdan Akil İnsanlar yorumu

Sanatçı Leman Sam, ’Senkron Organizasyon’ tarafından dün gece Alanya’da bir eğlence merkezinde verilen konserde sahneye çıktı. Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Leman Sam, çözüm süreci için oluşturulan ’Akil İnsanlar Heyeti’ hakkındaki düşüncesinin sorulması üzerine, "Başarılar diliyorum. Ne diyebilirim ki onlar için. Ne yapacaklarını göreceğiz. Güzel bir para ayrılmış, onu duydum. Allah yollarını açık etsin" dedi.

Kendisinin heyette neden yer almadığı sorusu üzerine Leman Sam, "Bana teklif gelmez arkadaşlar. Bunu sizin bilmeniz lazım. Ne yapacaklarını ben bilmiyorum. Herhalde kendi sempatilerini kullanarak açılımın nasıl olacağını anlatacaklar. Aralarında başarılı olanlar olabilir, başarısız olanlar olabilir. Umuyorum ki başarılı olurlar. Böyle bir konuda kıskançlık yapmanın, kötü düşünmenin bence çok gereği yok. Ama bazıları heyete giremedikleri için üzülmüş. Belli bir sayı varsa bütün sanatçıları akil insan olarak seçecek değiller" diye konuştu.

Açıklamaların ardından yarasa kol, uzun ve siyah elbisesiyle sahneye çıkan sanatçı, konserine ’İlla’ adlı şarkısıyla başladı. Gece kulübünü dolduran hayranlarının da şarkılarına eşlik ettiği Leman Sam, yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldığı konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.