Cadde Marc Anthony yedinci kez baba oldu!

Marc Anthony yedinci kez baba oldu!

20.06.2023 - 12:31 | Son Güncellenme:

Jennifer Lopez'in eski eşi, ABD'li şarkıcı Marc Anthony, ocak ayında hayatını birleştirdiği Paraguaylı manken Nadia Ferreira ile ilk çocuğunu kucağına aldı. Adını ve cinsiyetini açıklamadığı bebeğiyle toplamda yedinci kez baba olmuş olan ünlü isim, doğum haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Marc Anthony yedinci kez baba oldu

Gerçek adı Marco Antonio Muniz Ruiz olan Marc Anthony (54), geçtiğimiz ocak ayında Perez Sanat Müzesi'nde gerçekleşen törende kendisinden 31 yaş küçük Paraguaylı manken Nadia Ferreira ile hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

Çiftin bebek beklediği ise mart ayında ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesabından büyüyen karnını gösteren Ferreira, "En güzel Sevgililer Günü hediyesi" ifadelerini kullanmıştı. Anthony ise "Hayatımızdaki bu büyük nimet için Tanrı'ya teşekkürler" mesajını yazmıştı.

Marc Anthony yedinci kez baba oldu

"BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Marc Anthony, son olarak bebeğini kucağına aldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Henüz cinsiyetini açıklamadığı bebeğini kucağında tuttuğu andan bir kareyi yayınlayan Anthony, şu ifadeleri kullandı:

Tanrı'nın zamanlaması her zaman mükemmeldir. Babalar günü kutlu olsun.

Marc Anthony yedinci kez baba oldu

Ünlü ismin 12.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştığı gönderiye, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Marc Anthony yedinci kez baba oldu

ÜÇ EVLİLİK, ALTI ÇOCUK

Öte yandan Nadia Ferreira ilk kez anne olurken, Marc Anthony ise 7'nci kez baba olma sevincini yaşadı. Anthony, 1993 Miss Universe güzeli Dayanara Torres ile 2000-2004 yılları arasında evli kalmış, bu birliktelikten Cristian ve Ryan adında iki oğlu dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Marc Anthony yedinci kez baba oldu

2004'te meslektaşı Jenifer Lopez ile nikâh masasına oturan şarkıcı, 2008'de ikiz çocukları Emme ve Max'i kucağına almıştı. Çift, 2014'te boşanmıştı. Marc Anthony'nin Debbie Rosado'dan da Chase ve Ariana adında iki çocuğu bulunuyor.