Cadde Masterchef All Star finalistleri belli oldu! Geceye talihsizlik damga vurdu

Masterchef All Star finalistleri belli oldu! Geceye talihsizlik damga vurdu

07.01.2024 - 00:34 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star şampiyonu belli oluyor. Yarı final heyecanının yaşadığı Masterchef'te şefler büyük bir şok yaşadı. Finale bir adım kala bir yarışmacı yaşadığı talihsizlik sonucu Masterchef All Star'ı üçüncü olarak tamamladı. İşte Masterchef All Star'da yarı finalde yaşananlar...

Masterchef All Star finalistleri belli oldu Geceye talihsizlik damga vurdu

Masterchef All Star'da geri sayım başladı. Pazar günü şampiyonun belli olacağı Masterchef All Star'da finale kalabilmek için Tahsin, Esra ve Hasan kıyasıya mücadele etti. Heyecanın doruk noktada olduğu Masterchef All Star'a yarı final gecesi yaşanan talihsizlik damga vurdu. 

Haberin Devamı

Ekrana gelen son bölümde Masterchef'in dördüncüsü belli olmuştu. Yarışmayı dördüncü olarak tamamlayan Barbaros kupa hedefi olduğunu dile getirmiş ve herhangi bir pişmanlığının olmadığını ifade etmişti. Çeyrek final etabının tamamlandığı yarışmada bugün yarı finale geçildi. Tahsin, Esra ve Hasan finalist olabilmek için yarıştı.

Masterchef All Star finalistleri belli oldu Geceye talihsizlik damga vurdu

GALA KONSEPTİ

Yarışmacılar yarı finalde gala menüsü konseptli tabaklar hazırladılar. Yarışmacılara ilk tur için 60 dakika süre verildi. Başlangıç yemeği yapan yarışmacıların puanları da değerlendirme sonrası belli oldu. İlk turdan Tahsin 22.5, Esra 18., Hasan 24 puan aldı.

ANA YEMEK VE TATLI YAPTILAR

Yarışmacılar daha sonra ana yemeğe geçti. Puanlama sonucu Hasan 46.5, Tahsin 39.5, Esra 38.5 puana ulaştı. Ana yemek sonrası tatlı etabı için yarışmacılara 60 dakika süre verildi.

Haberin Devamı

Masterchef All Star finalistleri belli oldu Geceye talihsizlik damga vurdu

TABAĞI DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI

Tatlı etabından sonra yarışmacılar şeflere tabaklarını sundu. Tadım sırasında Hasan'ın tabağından streç çıktı. Somer şef, "Bazen hayat sana karşı oynuyor bu oyunu. Maalesef hiçbirimizin istemediği hepimizin çok üzüldüğü bir yarışmacımızın başına bu etapta asla olmayacak bir olay geldi. Finale bir gün kala yemeğimizin içinden yabancı madde çıktı. Masterchef kuralları gereği yemeğin içinden yabancı madde çıkarsa maalesef o tabağı değerlendirmeye alamıyoruz ve çok üzülerek Masterchef'in üçüncüsü puanlama yapmaya gerek kalmadan belli oluyor. Bu gece sizler kadar bizler de üzgünüz." dedi. 

"İLK DEFA BU AŞAMALARDA PUAN KULLANAMIYORUZ"

Mehmet şef, "Şoktayız ilk defa bu aşamalarda puan kullanamıyoruz. Gerçekten yaşamadığımız bir şey çok üzücü." açıklamasında bulundu.

HASAN MASTERCHEF ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Hasan yaşadığı talihsizlik nedeniyle Masterchef'e üçüncü olarak veda etti. Hasan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Nasip diyeyim şefim. Boğazımda cümleler kaldı, tam ifade edemeyeceğim. Bir adım kalmıştı kupaya.