Cadde MasterChef'te kim elendi? Hangi isim yarışmadan gitti? Finale giden 5 isim belirlendi

MasterChef'te kim elendi? Hangi isim yarışmadan gitti? Finale giden 5 isim belirlendi

14.12.2020 - 11:13 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de dün akşam bir veda daha yaşandı. Son takım oyunu oynanan MasterChef Türkiye'de Mavi takım hafta boyu yarışmaları kaybetti ve takımdaki herkes eleme adayı oldu. Serhat, Barbaros ve Sefa'nın yer aldığı takımda kim gitti? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChefte kim elendi Hangi isim yarışmadan gitti Finale giden 5 isim belirlendi

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'in sunumuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında finale kalan son 5 isim belirlendi. Geçtiğimiz hafta 6 yarışmacının iki takım halinde yarışması ve son takım oyunlarının oynanması hem yarışmacıları hem de izleyenleri duygulandırdı. Peki dün oynanan son takım oyununu kim kazandı? Bireysel oyunda yarışmadan kim gitti?

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE SON TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de son takım oyununu Kırmızılar kazandı. Hafta başından bu yana takım oyunlarını kazanan Kırmızılardan eleme adayı çıkmadı. Mavi takımda olan Barbaros, Serhat ve Sefa bireysel olarak yarıştı. Peki MasterChef'te kim elendi?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Sefa oldu.

SEFA DUYGULARINI ANLATTI

Asla işi bırakmayacağını söyleyen Sefa, " 500 küsür yemek yaptık şef. Bunu dünyanın herhangi bir yerinde okulunda göremem. Gelmeden önce ‘ne kazanacağımı bilmem ama karakterimi asla kaybetmem’ demiştim.

Gerçekten çok duygusal bir yerdeyim ama ağlamak istemiyorum. Ağlanacak bir noktada değilim. Sizin gibi değerli şefleri kazandım. Gerçekten ben kendi nazarımda erken final yaptığımı düşünüyorum" dedi. Ailesine teşekkür eder Somer Şef Sefa'nın çok güzel duruş sergilediğini ifade etti.

Haberin Devamı

İki yıldır programı izlediğini dile getiren Sefa, "Buraya geldiğimde sizin samimiyetiniz bize şeften sonra ağabey gibi davranmanız bizim aramızdaki bütün mesafeyi kapattı beni ileri götürdü" ifadelerini kullandı. Sefa'nın yalnız kurt olduğunu belirten Mehmet Şef de "Aslında sen buranını yalnız kurdusun bence bu yalnız kurt başarılı oldu. Benim sende hep uyardığım şey son anlar. Senin iyi bir kalbin var, kindar değilsin. Bu işte yürürsün. Seni yetiştiren ailene selamlarımı iletiyorum" dedi. Somer Şef ise gözyaşlarını tutamadı.

SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

MasterChefte kim elendi Hangi isim yarışmadan gitti Finale giden 5 isim belirlendi

Başarılı yarışmacı, üç çocuklu ailenin en küçük çocuğu olarak 13 Haziran 1996 Ankara'da dünyaya geldi. Sefa Okyay, 2019 yılında Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun oldu. Ardından Ankara'da Metropolitan Hotels ve Ato Congressium'da, Antalya Rixos Premium Tekirova'da; İngiltere Fora Restaurants'da çalışma fırsatı buldu ve İtalya Lecce'de 1 ay staj yaptı. Moleküler Gastronomi, Kore Mutfak Eğitimleri ve İtalyan Mutfağı üzerine eğitimler aldı. Türkiye'de yapılan çeşitli gastronomi festivalinde ekip koordinatörü olarak görev alan ve diğer birçok kongreye de katılabilen Sefa Okyay Kılıç, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca dillerini konuşabiliyor. Spor ile yakından ilgilenen Kılıç, MasterChef 2020'nin ana kadrosuna yedek isimlerden katıldı ve 13 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen eleme oyununda elenen isim oldu.

Haberin Devamı

Sefa Okyay Kılıç, 1,80 boyunda ve 85 kilodur.