Cadde Masumlar Apartmanı 23. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Masumlar Apartmanı 23. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

24.02.2021 - 01:32 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı 23. son bölüm ile salı akşamı yine izleyiciyi ekrana kitledi. Han yıllarca sakladığı gerçeklerin Esra tarafından bilindiğinden habersizdir. Esra şahit olduğu her şeyi İnci'ye anlatır ve artık olanlar şüpheden ötedir. Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?

Masumlar Apartmanı 23. bölüm full izle Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı yayımlandı mı

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yine nefes eksen bir bölümle ekrana geldi. Naci sonunda Safiye'yi eski haline döndürmüştür ve daha büyük bir sürprizle Safiye'nin karşısındadır. Son bölümün ardından 24. yeni bölüm fragmanı araştırılan Masumlar Apartmanı dizisi günün en çok aratılanları arasına girdi. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, Esra’ya yaptığı açıklamalarla durumu bir kez daha kurtardığını düşünürken, Esra’nın çok daha fazlasını gördüğünden habersizdir. Esra öğrendiklerinin şokuyla ne yapacağını bilmez haldedir. Sonunda İnci’ye anlatır. İnci için durum bu kez sadece bir şüpheden ibaret olmaktan çıkmıştır. Araştırmaya girişir.  Naci ise Safiye’ye bu sefer öncekinden çok daha büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak işler planladığı gibi gitmez. Artık Naci için gerçeklerle yüzleşme vaktidir.

MASUMLAR APARTMANI 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Ekranların fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 23. son bölümü ile ekrandaydı. Yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Ancak Masumlar Apartmanı 24. yeni bölüm fragmanı henüz ekrana gelmedi. 

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI 23. SON BÖLÜM İZLE