Cadde Meksikalı milyarder Bodrum’da!

Meksikalı milyarder Bodrum’da!

05.07.2023 - 07:53 | Son Güncellenme:

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego, ailesi ve dostlarıyla tatil yaptığı Lady Moura isimli lüks yatını Bodrum’a demirledi. Yaklaşık 125 milyon dolar’lık teknesinde ailesiyle kahvaltı yapan Pliego, daha sonra helikopterle yattan ayrıldı.

Meksikalı milyarder Bodrum’da

Meksika’nın en zengin üçüncü kişisi Ricardo Salinas Pliego, Lady Moura isimli lüks teknesiyle Bodrum’da görüntülendi. İş insanı, 105 metre uzunluğunda ve 18.5 metre genişliğindeki mega yatını, Yalıkavak açıklarında demirledi.

Haberin Devamı

HELİKOPTERLE AYRILDI

Yaklaşık 125 milyon dolar’lık yatında ailesiyle kahvaltı yapan Pliego, daha sonra helikopterle ayrıldı. Deniz aracının etrafında iş insanının korumalarının sürekli devriye atarak, tedbiri elden bırakmadığı görüldü.

Meksikalı milyarder Bodrum’da

50 BİN TL BAHŞİŞ BIRAKTI

Pliego, akşam saatlerinde ise ailesi ve arkadaşlarından oluşan 30 kişilik grupla, Gümüşlük’teki Mimoza isimli balıkçıya gitti. 500 bin TL'ye yakın hesap ödeyen iş insanının, 50 bin TL de bahşiş bıraktığı öğrenildi.

Meksikalı milyarder Bodrum’da

RICARDO SALINAS KİMDİR?

19 Ekim 1955 doğumlu olan iş adamı Meksikalıdır. Pliego Azteca TV ve Electra ve Salinas Group yönetim kurulu başkanı olan Salinas, birçok ekonomi, küreselleşme, özgürlük, eğitim ve girişimcilik forumunda konuşmacı olarak yer aldı. Bu dünyaca ünlü platformlar arasında; Dünya Ekonomik Forumu, Meksika Ekonomist Yuvarlak Masası, Genç Başkanlıklar Organizasyonu, UCLA, Amerika Kıtası Enstitüsü, Harvard Business School ve TED gibi yerler var. Aynı zamanda blog ve dergilerde yazan Salinas yazılarını, iş, siyasi, ekonomik ve kültürel konularda kaleme alıyor. Meksikalı iş adamı ünlü dergi Newsweek'te İspanyolca, La Opinion, Huffington Post ve ayrıca da Meksika basınında yazıyor.

Meksikalı milyarder Bodrum’da


Haberin Devamı

Maria Laura Medina ile 2001 yılında dünya evine giren Ricardo Salinas’ın Ricardo Emilio ve Cristobal Patricio isimli iki çocuğu var.