Cadde Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!

Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!

31.01.2024 - 08:10 | Son Güncellenme:

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Melis Sezen, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.

Melis Sezenin ödül gecesi tarzı gündem oldu

25. yıl kutlamaları kapsamında bu yıl altıncısı düzenlenen BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri, önceki akşam sahipleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Akademiyi ve müzik sektörünü bir araya getiren bu özel gece Bahçeşehir Üniversitesi’nde ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Acun Ilıcalı, Hasan Can Kaya, Teoman, Derya Uluğ, Norm Ender, Melis Sezen, Serdar Ortaç, Dj Mert Aydın , Emir Can İğrek, Defne Samyeli, Dila Kalafaoğlu gibi başarılı isimlerin katıldığı gecede özel anlar yaşandı.

KAPRİ PANTOLONU DİKKAT ÇEKTİ

Ödül gecesinde ödül alan güzel oyuncu tarzıyla eleştirilerin hedefi oldu. Kapri pantolonu ve büstiyeriyle geceye katılan Sezen kombinini siyah ceketi ile tamamladı.

Melis Sezenin ödül gecesi tarzı gündem oldu

"DANS ETMEYİ ÇOK SEVİYORUM"

En İyi Oyuncu ödülünü alan Melis Sezen, Dubai'de yaptığı dansın çok konuşulması üzerine, ''Dans etmeyi çok seviyorum. Bu arada ilk defa çöle gittim. O sonsuzluk hissini gerçekten hissettiğimiz bir yermiş. Benim de içimden o dans çıktı. Özgür hissettim. Yorumlara denk geldim. Yorumlarda niyet çok önemli. Samimi bir yorum ise alınmam'' dedi.

Melis Sezenin ödül gecesi tarzı gündem oldu


"ÇOK ÖZEL BİR ANIYDI"

Haberin Devamı

21 yıl önce babasının yazdığı mektubun sorulması üzerine, ''Babamın yazdığı mektup. PTT'nin Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı kampanya. Telefon geldi. İnanmadım. Babamı aradım. Evet yazdım dedi. Ama o da ne yazdığını hatırlamıyor. Küçüklükten kalma fotoğraflarımız, benim çocukken Cumhuriyet Bayramı'nda yazdığım yazılar. Çok özel bir anıydı'' dedi.

Melis Sezenin ödül gecesi tarzı gündem oldu

"İLK HABERİ ALDIĞIMDA İNANAMADIM"

"Bugün hayatımın en özel hediyesini en özel günde aldım" diyen melis Sezen, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Yıl 2023, Cumhuriyetimizin 100. yılı. Atatürk’ün de dediği gibi ‘En büyük bayram, kutlu olsun!’ Bundan 20 yıl önce 29.10.2002 tarihinde babam ben daha 1. sınıfta ilk defa okulumla birlikte Cumhuriyet Bayramı’na katılırken bugün için, 29 Ekim 2023 Cumhuriyet’in 100. yılı için bir mektup yazmış bana ve ailemize. Şimdi, 20 yıl sonra bu mektup geldi. Mektuptan bugüne kadar hiç haberim yoktu. İlk haberi aldığımda inanamadım. 'Nasıl yani, 20 yıl öncesinden bugünkü bize mektup mu?' Mektupta benim daha yazmayı yeni öğrendiğim el yazım var… 'Ali ata bak. Çetin ata bak.' Bunları yazıp bayrama katılmışım babam da altına bugün okumamız için mektubunu yazmış. Fotoğraflarımız ve o zamanın paraları, bereket paralarımız. Ve babamın tüm ailemize bugün için yazdıkları…

Melis Sezenin ödül gecesi tarzı gündem oldu