Melissa P.

Melissa P.

Tüm Yazıları

Erkeklerin yolda yürürken yüzünüze bakmadığı veya kalçanızı ellemediği ülkelerden çekinmek lazım. Örneğin İtalya’da İkinci Dünya Savaşı’nı takip eden kısa bir dönemin dışında artık erkekler kadınlara fazla bakmıyor; caddede güzel sözler söyleyip laf attıkları zaman da bunu zevk aldıkları için değil de alışkanlıktan dolayı yapıyorlar.
Birkaç haftadır Buenos Aires’teyim ve burada geçirdiğim her gün bana şehrin muhteşemliğini bir kez daha ispatlıyor. Burada erkekler size sadece bakmakla kalmayıp yabancı birisinden daha önce hiç duymadığım çok güzel sözler söylüyorlar. Yürürken ıslık çalınması kaçınılmaz bir kural, kalçanızın sık sık hafifçe ellenmesi de çok eğlenceli.
Arjantinli erkekler hasta ruhlu değiller; seks ve cinsel arzuyla ilgili her şey hemen ve içten bir şekilde oyuna dönüşüyor; erkek ve kadının yolda yürürken dans edip sonra kendi yollarına devam etmeleri gibi bir şey bu.

Haberin Devamı

KOLEKSİYON YAPAR GİBİ İLİŞKİ
Buenos Aires sonsuz cinsel fırsatlarla dolu bir şehir: İtalya’da üçlü seks yapanların bu kadar rahat birlikte dolaşması ya da kadınların moda olduğu için değil gerçekten hoşlandıkları için birbirlerini öpmeleri çok nadirdir. Burada çiftler çok daha açık ve anlayışlılar; batı dünyasını salgın gibi sarmış olan, mekanların bu iş için ayrılmış özel odaları gibi kasvetli yerlerden uzak duruyorlar. Bu muhteşem şehirde birisini arzulamak doğal olarak kabul ediliyor ve bu arzunun kapalı kapılar ardına gizlenmesi onlara çok uzak bir kavram. Bayağılık bastırılmayla el ele gider ve arzularını bastırmış kişiler utançtan kaçmak için saldırganlaşırlar. Burada durum çok farklı; kimse haddini aşmıyor, buna yeltenmiyor bile (haddini aşmak ne kadar kötü bir ifade); dolayısıyla seks arzunun doğal ve gerekli bir sonucu, arzu ise insan mutluluğunun ve aldığı zevkin kaçınılmaz nesnesi olarak görülüyor.
Bu özgürlüğün önüne gelenle yatmakla bir alakası yok ve açıkçası Buenos Aires’te yaşayanlar rastgele cinsel ilişki kuran değil, liberal olan kişiler. Roma’daki gibi liberal değil tabii; bir süredir Roma’da insanlar cinsel özgürlükle yatağa atabildikleri kişi sayısını birbiriyle karıştırıyor, koleksiyon yapar gibiler: Ne kadar çok sevişirsen o kadar liberalsin. Bu ancak uzun bir süre seks yapmadan da durabilirsen söylenebilecek bir şey. Fakat ne zaman seks bir zorunluluk haline geliyor, o zaman seks yapma dürtüsünün kokain, eroin ya da bilmem neyle kafayı bulma dürtüsünden pek farkı kalmıyor.
Biliyorum ki söylüyorum.