Cadde Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!

Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!

14.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan, DJ Mert Aydın'la birlikteliği de mutsuz sonla biten oyuncu, hakkında çıkan "Yeniden evlenecek" iddiasına yanıt verdi.

Merve Boluğurdan üçüncü evlilik açıklaması

Define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları konu alan komedi türündeki 'Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası'nın galası, Kanyon'da gerçekleşti. Yönetmen koltuğunda Şiar Zaim’in oturduğu film ekibinin tam kadro katıldığı geceye ünlü isimler akın etti. Galaya katılanlardan arasında Merve Boluğur da vardı.

Haberin Devamı

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ!

35 yaşındaki güzel, geçtiğimiz ay "I said yes" (Evet dedim) paylaşımıyla adından söz ettirmişti. Bu kare, "Merve Boluğur evleniyor mu?" sorusunu akıllara getirmişti. Fotoğraftaki elin kimin olduğu merak konusu olurken, ünlü isim kısa süre sonra paylaşımı kaldırmıştı.

Merve Boluğurdan üçüncü evlilik açıklaması

"TAMAMEN İŞİME ODAKLIYIM"

Murat Dalkılıç'la boşandıktan sonra DJ Mert Aydın'la evliliği 53 gün süren oyuncu, magazin basınına yansıyan "evlilik" haberleri hatırlatılınca, "Şu anda tamamen işime odaklıyım. Bir yandan influencer’lık yapıyorum, o da güzel gidiyor. İşime endeksli yaşamak istiyorum artık” dedi.

Merve Boluğurdan üçüncü evlilik açıklaması

"GELEN ÇOK TEKLİF VAR"

Son olarak 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinde 'Ezgi' karakterine hayat veren Merve Boluğur, film ve dizi teklifleri aldığını, şimdilerde senaryo okuduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Gelen çok teklif var, değerlendiriyorum. En kısa zamanda yeniden setlere dönmek istiyorum.

Merve Boluğurdan üçüncü evlilik açıklaması

"KAÇAN BİRİ DEĞİLİM"

Eski eşi Murat Dalkılıç’la yeniden barıştığı haberleri çıkan ünlü oyuncu, “Ben iş konuşmak istiyorum” demişti. Boluğur, “Hayatınızda biri mi var?” sorusuna ise “Öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa saklamam” cevabını vermişti.