Cadde Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü!

Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü!

20.10.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Merve Oflaz, 729 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından haftalar önce paylaştığı bir dans videosuna gelen yorum karşısında çılgına döndü. Kendisine beddua eden sosyal medya kullanıcısına ateş püsküren Oflaz, ardından açıklama yaparak "Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış!" dedi.

Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü

Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyurmasının ardında birçok yapımda alan ve Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser'i canlandıran Merve Oflaz, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Oflaz, söz konusu videosuna beddua ederek yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısını görünce, kayıtsız kalamadı.

Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü

"HIRSIZLIK YAPMADIM, HAK YEMEDİM"

Kendisine beddua eden kişiye, "Üç çocuğunu koymuşsun bir de profil fotoğrafına! Nasıl annesin ya, bela okuyorsun bir de terbiyesiz! Her akşam başımı yastığa çok rahat koyuyorum. Hırsızlık yapmadım, kimseye zarar vermedim, kimsenin hakkını yemedim, kimseye kötülük yapmadım!" şeklinde cevap veren ünlü isim; sözlerine şöyle devam etti:

Senin gibiler çocuk yetiştiriyor, en çok buna üzülüyorum! Kalkmış bela okuyorsun, pis ağızlı! Terbiyesiz, hadsiz! Beğenmiyorsan engelle, hoşuna gitmiyorsa takip etme!

Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü

"ÜZÜLME, DANSINA BAK"

Oflaz'ın ateş püskürdüğü sosyal medya kullanıcısı ise bu sözler üzerine, "Zaten etmiyorum. Üzülme sen dansına bak hadi" diye yazdı.

Merve Oflaz dans videosuna gelen yoruma ateş püskürdü

"DERT OLDU MİLLETE"

35 yaşındaki güzel oyuncu, takipçisiyle yorumlaşmasının gündem olması üzerine çok konuşulan videosuna bir mesaj daha yazarak; şu ifadeleri kullandı:

Canın öyle istediği için, o anda içimden bu geldiği için yaptığım hareketler yine dert oldu millete. Mutlu insan görmeye tahammülünüz kalmamış! Neyi sorguluyorsunuz? Ne garip bir millet olduk.