Cadde Mika-Der'e özel maskeler

Mika-Der'e özel maskeler

30.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zorlu PSM’de 17 Mayıs’a kadar sahnelenecek olan ‘Operadaki Hayalet’ müzikalinin beyaz maskesi Sevgi Evleri’ne kaynak oldu

Mika-Dere özel maskeler

Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika - Der), Zorlu Center iş birliğiyle dünyanın en ünlü müzikallerinden ‘Phantom of the Opera’nın (Operadaki Hayalet) maskesi aracılığıyla çocuklara yardım eli uzattı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 17 Mayıs’a kadar sahnelenecek müzikalin beyaz maskesi aralarında; Devran Mursaloğlu, Devrim Erbil, Ergin İnan, Ertuğrul Ateş, Gülcan Karadağ, Günseli Kato, İsmail Acar, Muzaffer Akyol ve Seçkin Pirim’in de bulunduğu çok sayıda sanatçı tarafından yeniden tasarlandı. Birbirinden farklı uygulamalarla sanat eserine dönüştürülen maskeler, önceki akşam özel bir davetle satıldı. Geceye maskeleri tasarlayan sanatçılarla iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.
Davetten elde edilen 150 bin TL’nin üzerindeki gelir, derneğin son projesi olan Bartın Sevgi Evleri’ne bağışlandı. Davetliler etkinliğin ardından müzikali izledi. Maskeler, 17 Mayıs’a kadar Zorlu Center’de sergilenmeye devam edecek.