Cadde 'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar!

'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar!

28.11.2023 - 10:11 | Son Güncellenme:

Ekrana yıllar önce veda eden ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinde oynayan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu paylaştı.

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Mahidevran rolüyle izlediğimiz Nur Fettahoğlu,Hatice Sultan rolünü üstlenen Selma Ergeç ve Firuze Hatun'u oynayan Cansu Dere'n'in dostluğu ekranlardan sosyal hayata da taşındı.

Haberin Devamı

Dizi çok uzun bir süre önce bitse de, üçlü birbirlerinin hayatından hiç çıkmadı. İster özel gün ister gezmek olsun, iki ünlü oyuncuyu sık sık bir arada görüyoruz.

'TÜKENMİŞLİK SENDROMU' AÇIKLAMASI

Ünlü yapımcı Timur Savcı, geçtiğimiz aylarda bir YouTube kanalına konuk olmuştu. ‘Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin 2013 yılında ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı gerekçesiyle çekimleri yarıda bırakıp Almanya’ya gitmesine ilişkin olarak konuşan Timur Savcı, durumu tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olarak nitelendirmişti.

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar

"TİMUR NE DEDİYSE DOĞRU SÖYLEMİŞTİR"

Timur Savcı’ya oyuncu Cansu Dere’den de destek gelmişti. Cansu Dere, geçtiğimiz aylarda Muhteşem Yüzyıl’da birlikte rol aldığı Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu ile bir araya gelmişti. Nur Fettahoğlu’nun doğum gününü kutlamasına katılan ünlü oyuncu mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Dere’ye yapımcı Timur Savcı’nın Meryem Uzerli için söylediği “Diziyi bırakması şımarıklıktı” açıklaması sorulmuştu. 41 yaşındaki oyuncu, “Timur ne dediyse, doğru söylemiştir” demişti.

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar

Haberin Devamı

"HER YAŞANMIŞLIKTA"

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin oyuncuları Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) bir kez daha bir araya geldi. Üçlünün pozlarını Nur Fettahoğlu şu notla paylaştı:

Yüzümüz kırışana kadar, her yaşanmışlıkta, doya doya! İyi ki!

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları bir arada: Yüzümüz kırışana kadar