Cadde Müjgan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! 'Hakkını aramıştır benim oğlum'

Müjgan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! 'Hakkını aramıştır benim oğlum'

12.10.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Başladığı günden bu yana beğeniyle izlenen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Oğlu için Ayvalık’a taşınan 'Müjgan' karakterine hayat veren güzel oyuncu Aydan Şener, yayınlanan ön izleme sahnesi ile ilk kez izleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Karakolda Sadık’la hararetli bir konuşma yapan Müjgan’ın hikâyeyi nasıl etkileyeceği büyük merak konusu oldu. Aydan Şener’in oğlu olan 'Uzay' karakterine ise yakışıklı oyuncu Cengiz Orhonlu hayat verecek.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Müjgan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek Hakkını aramıştır benim oğlum

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.