Cadde Murat Boz'u sarsan ölüm haberi! 'Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu'

Murat Boz'u sarsan ölüm haberi! 'Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu'

25.04.2023 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kanser hastası olan hayranı Sıla'nın isteğini yerine getirmek için ailesine ulaşan Murat Boz, aldığı acı haberle yıkıldı. Instagram hesabından yayınladığı videoda konuşmakta güçlük çektiği görülen ve yaşadığı büyük üzüntü yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, buluşma hazırlığı yaptığı Sıla'nın vefat ettiğini duyurdu.

Murat Boz, kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla'nın hayalini gerçekleştirmeye hazırlanıyordu ancak minik Sıla'dan acı haber geldi.

Haberin Devamı

Yoğun bakıma kaldırılan Sıla, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Sıla'nın vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü yaşayan şarkıcı, kahreden haberi bir video ile duyurdu.

Murat Bozu sarsan ölüm haberi Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu

''SILA'MIZ MELEK OLDU''

Konuşmakta güçlük çeken Murat Boz, Sıla'nın ailesiyle iletişimde olduğunu söyledi. ''Keşke daha önce haberim olsaydı'' diyen ünlü isim, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Benim çok zor bir video. Sıla'nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla'mız melek oldu. Allah rahmet eylesin.  Diyecek bir şey bulamıyorum.

GÜLSÜM İÇİN UŞAK'A GİTMİŞTİ

Öte yandan Murat Boz, geçtiğimiz yıllarda, ''Tek isteğim Murat Boz'la tanışmak'' diyen Uşak'taki hayranı, Progeria hastası Gülsüm ile buluşmuştu. Sözünü tutup Uşak'a giden ünlü popçu, Gülsüm'e hediyeler vermiş ve birlikte keyifli vakit geçirmişti. 

Murat Bozu sarsan ölüm haberi Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu