Cadde Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!

Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!

13.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

Murat Cemcirden Ahmet Kurala: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok

Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman'ı aynı sahnede buluşturan 'Override' oyununun Kadıköy DasDas'da gerçekleşen galasına katılan Murat Cemcir, "Çok değişik bir oyundu. Çok sevdim ve çok şaşırdım, harika iş çıkarmışlar. O kadar çok etkilendim ki bir ara çip taktırmayı falan düşündüm" dedi.

Haberin Devamı

"ARTIK YORUMLARI OKUMUYORUM"

Teknolojiye bakış açısını anlatan 47 yaşındaki oyuncu, "Teknoloji başa bela bir duruma geldi, eskiden öyle değildi. Şu anda her anımızı birbirimize bildirmek zorundayız. Her şeyimizi göstermek zorundayız. İnsanlar gösterdiğimiz masum şeylerle ilgili bile her şeyi söyleme hakkını kendilerinde görebiliyorlar. Haliyle bu yorumları görüp etkileniyorsun ama artık okumuyorum gelen yorumları" şeklinde konuştu.

Murat Cemcirden Ahmet Kurala: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok

"AYNAYA BİLE BAKMIYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Yasemin Allen ile güzellik salonu açacağız. Aslında güzellik salonu zincirini açacağı" şeklindeki açıklaması hatırlatılan Cemcir, "Onu ciddiye aldı gazeteci arkadaşlar ama tabii ki yok öyle bir şey. Benim güzellik merkezi ile ne işim olur, ben aynaya bile bakmıyorum" cevabını verdi.

Murat Cemcirden Ahmet Kurala: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok

Haberin Devamı

"İNSANLAR BANA KÜSER, SONRA DA GERİ GELİRLER"

Bir süredir arasının açık olduğu Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' adlı sinema filmini izleyemediğini belirten ünlü komedyen, "Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar keşismesine gerek de yok" ifadelerini kullandı.

Murat Cemcirden Ahmet Kurala: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok

"LCV OLARAK ÇAĞRILDIĞIM HİÇBİR YERE GİTMEM"

Murat Cemcir ile Ahmet Kural, ilk kez 2011 yapımı 'Çalgı Çengi'de başrol olarak kamera karşısına geçmiş; 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı' dizileri ile 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' filmlerinde de partner olmuştu.

Murat Cemcirden Ahmet Kurala: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok

Avukat Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, Temmuz 2023'te Bodrum Cennet Koyu'nda düzenlenen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. Uzun yıllar aralarından su sızmayan meslektaşını mutlu gününde yalnız bıraktığı hatırlatılan Murat Cemcir, "Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Bu kadar söyleyebilirim" şeklinde konuştu.