Cadde Murat Serezli kimdir? 112 Acil Çağrı program sunucusu Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim?

Murat Serezli kimdir? 112 Acil Çağrı program sunucusu Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim?

22.12.2021 - 19:09 | Son Güncellenme:

Oyuncu Metin ve Nevra Serezli çiftinin oğlu olan Murat Serezli, 112 Acil Çağrı programı ile ekrana geliyor. Oyuncu, Savaşçı dizisi ile sevenleriyle buluşuyordu. Serezli, mimarlık eğitimi aldı, oyunculuğun yanı sıra seslendirme, yönetmenlik gibi alanlarda da görev alıyor. Peki, Murat Serezli kaç yaşında, dizileri neler?

Murat Serezli kimdir 112 Acil Çağrı program sunucusu Murat Serezli kaç yaşında, eşi kim

Savaşçı dizisinde de rol alan usta isim Murat Serezli, TRT1 yapımı 112 Acil Çağrı programı ile seyirci karşısına çıkıyor. Dağ filmi ile adından söz ettiren Serezli, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. 2009 yılından bu yana Olcay Serezli ile evlidir. İşte, Murat Serezli hayatı...

Haberin Devamı

MURAT SEREZLİ KİMDİR?

Serezli, 3 Ekim 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Yer aldığı reklamlarda dikkat çekti. Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı.

Murat Serezli, 3 boyutlu animasyon, video özel efekt ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi. "Eyyvah Eyvah 2", "Gelecekten Bir Gün" gibi bir çok sinema filmi, "Hayat Bilgisi", "Çılgın Kanal", "İşler Güçler" gibi bir çok dizi ve sitcom'daki komedi oyuncusu bilinirliğinin ardından, “Av Mevsimi" ve "Devrim Arabaları" filmlerindeki drama performansları ile çok konuşuldu.  TV'de sunduğu "İyi Beslen Mutlu Yaşa" adlı programının ardından, 2013 yılında da "Kapanmadan Kazan" adlı yarışma programını 100 bölüm sundu. 

Haberin Devamı

2016 yılında başrolünde yer aldığı "DAĞ 2" filminde 'Veysel Yarbay' karakterine hayat verdi. Serezli, 2017-2021 arasında da FOX TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde, 'Kopuz Albay' olarak başrolde oynadı.

DİZİLERİ

Yeter
Böyle Bitmesin
Sevdaluk
M.U.C.K. (2012)
Yalan Dünya
Sihirli Annem
Türk Malı
Çılgın Kanal
Teyzanne
Derman
Tatlı Bela Fadime
Hayat Bilgisi
İşler Güçler
Savaşçı (2017-2021)