Cadde Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber!

Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber!

23.02.2024 - 15:36 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, üç yıldır aşk yaşadığı Albena İlieva ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ünalmış, eşinin doğum gününü kutlamak için paylaştığı mesajda müjdeli bir haber de verdi.

Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber

'Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, geçtiğimiz sene eylül ayında Albena İlieva (Nutiye Akar) ile sessiz sedasız bir şekilde

Haberin Devamı

nikah masasına oturmuştu.

Ünlü oyuncu, düğünde çekilen bir kareye Instagram hesabında yer verip, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, güzel dileklerini ileten tüm aile fertlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, takipçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz" mesajını yazmıştı.

Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber

"HAYATIMIZI GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMAYI SEVMİYORUZ"

Ünalmış, konuyla ilgili "Hayatımızı göz önünde yaşamayı seven bir çift değiliz. Ondan dolayı kendi sade hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Murat Ünalmış, müjdeli bir haber verdi. Eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı romantik bir paylaşımla kutlayan oyuncu, bebek beklediklerini de açıkladı:

Haberin Devamı

İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi... Seni çok seviyorum.

Murat Ünalmış-Albena İlieva çiftinden müjdeli haber