Cadde Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek!

Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek!

29.06.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin altı yıl önce dünyaevine girdiği eşi Selin İmer, geçtiğimiz ay yaptığı "Mustafa saçlarını sarıya boyarsa onu eve almam!" açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen çiftten Ceceli, eşinin bu sözlerinin hatırlatılması üzerine verdiği cevapla güldürdü.

Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek

Sosyetik güzel Selin İmer ile 2017'de nikah masasına oturan şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz ay '2. Sayfa' programına konuk olmuştu. Bir dönem sarı saçlarıyla gündeme gelen Ceceli, "Çok seviyordum sarı saçı. Bıraksan şu an yapmaya hazırım. Ya nefret ediliyordu, ya çok seviliyordu. Nefret edenler daha çoktu" demişti.

Haberin Devamı

"EVE ALMAM!"

Ceceli'nin eşinin eski halinden nefret ettiğini dile getirmesi üzerine, Selin İmer programa telefonla bağlanmış ve "Mustafa bir gün saçlar sapsarı eve girse ne yaparsın?'' sorusuna şu cevabı vermişti:

Sarı saçlarla kapıya gelirse eve almam. Eve almam ya da kapıda boyarım öyle alırım. Ben engellemesem yine saçlarını sarı yapar. Evlendikten sonra dolabını devirdim. Çiçekli, puantiyeli, tuhaf desenli olanları çıkarttım aradan. Mustafa'nın bütün alışverişini ben yapıyorum. Üstündeki gömleği de ben aldım. Kendim için alışverişe çıktığımda ona da bir şey almadan dönmem.

Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek

"HERKESE İYİ BAYRAMLAR"

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, son olarak önceki gün Bebek'de görüntülendi. Mekana girerken gazetecilere denk gelen Ceceli çifti, "Bizim bayramımız bu gündü. Bayramın ilk üç günü çalıştığımız için biz bu gün ailelerimiz ile bayramlaştık. Herkese iyi bayramlar. Ama İstanbul bayramda çok güzel. En güzel zamanı diyebiliriz. Bomboş her yer" dediler.

Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek

Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu söyleyen şarkıcı, "12 şarkılık bir albüme başladım. Birçok şarkı var yeni yeni. Genç bir iki arkadaşımız da olacak ama Selin diyor ki biraz senin sesinden şarkılar olsun. O yüzden çoğunu ben seslendireceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mustafa Ceceli: Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRINI AÇIKLADI

Eşinin, "Saçını sarı yaparsa eve almam" cümleleri de sorulan Ceceli, kahkaha atarak şöyle yanıt verdi:

Mutlu evliliğin sırrı hanımını dinlemek.