Cadde ‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

24.01.2023 - 07:28 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin Mustafa’sı Eren Ören, bir dergiyi samimi açıklamalarda bulundu. “Oynamak istediğim türde bir roldü. Mustafa’yı kısa sürede sevdim ve benimsedim” diyen Ören, "Mutlaka yer almak istediğiniz bir proje ya da rol var mı?" sorusunu içtenlikle cevapladı.

‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’te Mustafa karakterini oynayan Eren Ören, Gardırop Man Dergisi’ne kapak oldu. 2020’de Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan oyuncu, hayalinin peşinden gittiğini söyledi. Ören rolünü, stilini ve aşka bakış açısını anlattı.

Haberin Devamı

*Mustafa’yla benzer yönleriniz var mı?

Mustafa’yı çok kısa zamanda sevdim ve benimsedim. Hep oynamak istediğim bir karakterde ve türdeydi. O yüzden oynarken de izlerken de keyif alıyorum. Onun bazı durumlara ve olaylara verdiği tepkilerin kendi hayatımda da olabildiğini fark ettim. Bu durum da karakteri daha çok sahiplenmemi sağladı. 

‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

*Mutlaka yer almak istediğiniz bir proje ya da rol var mı?

Her gün değişen ve gelişen hayallerim var. En üst noktası yok benim için... Rol aldığım her projede, canlandırdığım her karakterde kendimi keşfederek, geliştirerek hep daha iyiyi çıkarmaya çalışıyorum. Özellikle içinde yer almak istediğim bir tarz ya da rol yok. 

*Hayata karşı duruşunuz nasıl? 

Düzenli bir hayatım var. Belirsizlik pek benlik değil ve planlı yaşamaya alışığımdır. Akışta kalmayı ve durumlara göre planlı hareket etmeyi seven biriyim. Hayata bakış açımı özetlemek gerekirse; hayat çok kısa ve bu kısıtlı vaktimizde tek yapmamız gereken şey iyi bir insan olmaya çalışmak bence. 

‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

Haberin Devamı

*En çok nelerden ilham alırsınız?

Kendim, ailem ve dostlarım, benim ilham kaynaklarım. Kendime dürüst olmak bana çok yardımcı oluyor. Ayrıca hayata karşı farkındalığımı olabildiğince yüksek tutmak beni çizgiye sokuyor. 

*Stilinizi nasıl tanımlarsınız?

Rahatıma çok düşkünümdür. Genelde rahat parçalar giyerim. Beni sette veya normal hayatımda sürekli eşofmanla görebilirsiniz. Onun dışında önemli günlerde ve davetlerde stilistimin benim için düşündüğü parçaları taşımayı seviyorum.

‘Mustafa’yı sevdim ve benimsedim’

‘Aşkı derin yaşıyorum’

Aşk için neler söylemek istersiniz? 

Aşkın tanımı tarifsiz, birçok duyguların toplamı bence... Heyecanı yüksek ve duyguları derin yaşayan bir yapım var. Dolayısıyla aşk hayatımın birçok yerinde... Kendimi hissettiğim ve hissettirdiğim en iyi, mutlu ve özel halime bürünüyorum aşıkken... Tabii bunun yanında aileme, dostlarıma, köpeğime ve işime duyduğum aşk biçimi de var kalbimde.