Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dışarıdan bakınca “Ne kadar şanslı, harika bir hayatı var” diye düşündüren ünlü yıldızların hayatlarının hiç de sandığımız gibi olmadığını Charlize Theron’un anlattıklarıyla bir kez daha anladık. Şu dünyada neredeyse hiçbir şey göründüğü gibi değil! Theron’un annesi alkolik olan babasını silahla öldürdükten sonra Hollywood yıldızı kendine gelebilmek için uzun süre terapi görmüş.

“Bir alkolikle yaşamak ve her sabah güne başına ne geleceğini bilemeden uyanmak tüm hayatımı etkiledi” diyen Theron’a annesinin verdiği öğüdün mesajı çok güçlü... “Batacak mısın yoksa yüzmeyi öğrenecek misin? Seçimini yap!”... Benim annem ise hep; “Bu hayatta var olmak için olaylar karşısında kaya gibi sağlam durmalısınız” der. Ana fikir, “Ne olursa olsun güçlü durmak”. Zaten bu devirde güçlü olmayı başaramayanın hiç şansı yok, acımadan ezip geçerler alimallah!

Haberin Devamı

BURASI CENNET GİBİ!

“Bu yaz Bodrum’a konuşlandım” dediysem; başka yerleri gezip görmüyorum sanmayın. Geçtiğimiz bayramı Göcek’te ‘anlatılmaz yaşanır’ bir butik otelde geçirdim mesela; tüm tatil sitelerinden de yüksek puanlar almış. İnlice Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan Layla Göcek’teyken içimden kaç defa “Burası cennet gibi” dedim, Allah bilir. Sabah pencereyi açtığınızda sonsuz bir yeşilliğe, mis gibi bir havaya uyanıyorsunuz.

Bakir bir doğanın içinde saklı otelin her köşesi doğayla öyle uyumlu ve mükemmel tasarlanmış ki, ıssızlığın ortasında bambaşka bir dünyada hissettim kendimi. Öte yandan her türlü konfor da mevcut. Palmiye ağaçlarının altındaki hamaklarda sallanmak, okyanusta yüzüyor hissi veren havuzun içindeki bar sandalyelerinde oturup sohbet etmek, otelin bahçesinden toplanan sebzelerle yapılan mezelerden taptaze balıklara, ev yapımı makarna ve tatlılara kadar lezzetli yemekler yemek...
Orada yaptığınız her şey ayrı birer terapi gibi... Yalnız şimdiden uyarayım; Layla

Göcek’ten ayrılmak ve normal dünyaya dönmek çok zor geliyor!

BU YAZIN EN’LERİ...

En korkunç olay: Büyük tedirginlik yaşatan Ege depremi

En inandırıcılıktan uzak aşk: Artık iyice güldürmeye başlayan Adriana Lima-Metin Hara aşkı

Haberin Devamı

En olay yaratan evlilik: Mustafa Ceceli’nin eşinden boşandığı gibi yasak aşkıyla evlenmesi

En talihsiz açıklama: Ebru Şallı’nın, “Sevgilimin evli olduğunu biliyorum” açıklaması

En “Yetti gari” dedirten kişi: Evlilikle ilgili demode ve kadınları küçük gören konuşmalarıyla Alişan

En taş anne: Azur Benan’ı yeni doğurmamışcasına fit ve güzel olan Gülşen

En hızlı patlayan şarkı: Ozan Doğulu feat. Demet Akalın-Kulüp

En aşık ikili: Ayrılığa fazla dayanamayan İrem Derici ve Lider Şahin

En şoke eden görüntü: Kate Moss’un Bodrum’da çekilen fotoğraflardaki göbekli hali