Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sanki zaman çok daha hızlı akıyor eskisinden. Haftalar, aylar nasıl olduğunu anlamadan geçip gidiveriyor. Aralık ayının başlamasıyla bitmesi de öyle oldu, acaba bir tek bana mı öyle gelmeye başladı. Yoksa siz de aynı şeyi hissediyor musunuz?

Öbür gün yepyeni bir yıla başlayacağız inşallah. 2017’den pek randıman alamadım şahsen! Milletçe de yüzümüzün güldüğü bir yıl olduğu söylenemez. 2018’in güzel başlamasını ve her gününde hepimize güzellikler getirmesini diliyorum. Ve 2017’ye veda ederken aklımda yer eden ‘En’ler listemin sığdığı kadarını şuracığa bırakıyorum.

Haberin Devamı

HAYALET’İN 2017 EN’LERİ

En iç bayan magazin figürü: Adriana Lima’yla aşk ispatı tadında çektirdiği sonu gelmeyen fotoğraflardan, ‘yengeniz’ muhabbetine kadar kendini seve isteye magazin malzemesi yapan Metin Hara son bombasını da; “Ben magazin figürü değilim, bilim insanıyım” cümlesiyle patlattı! Hâlâ gülüyorum! O aşkı evlenseler dahi yapay bulacağımız net!

En tatlı aşk: Şahan Gökbakar’ın eşine ve çocuklarına olan aşkı, sosyal medyada yaptığı aile paylaşımları yılın en tatlısıydı. Gökbakar Ailesi’nin samimi, doğal ve sevimli hallerine bayılıyorum.
Allah nazardan saklasın.

HAYALET’İN 2017 EN’LERİ

En iyi ilham kaynağı: On yıllık banka kariyerini bir anda bırakıp komedyenliğe geçiş yapan ve yeni kariyerinde başarıdan başarıya koşan Kaan Sekban hayallerinin peşinden gitme cesaretiyle hepimiz için gerçek bir ilham kaynağı oldu. Çok satan kitabından stand-up şovlarına, sosyal medya skeçlerine kadar her yaptığıyla bize neşe dağıtıyor.

En üzücü veda: Sempatisiyle tüm Türkiye’nin sevdiği Vatan Şaşmaz’ın cinayete kurban gitmesi iç yakan bir vedaydı. Bu acı dolu olayın kanlı görüntülerini sızdıran ve paylaşanların vicdansızlığına ise diyecek söz bulamıyorum.

En şaşırtan ünlü: Dikkatli yaşam tarzı ve aile babası imajıyla bildiğimiz Mustafa Ceceli’nin evliyken yasak aşk yaşadığının ortaya çıkması, eşinden boşanıp ışık hızıyla sevgilisiyle evlenmesi sevenleri için hayal kırıklığı oldu.

HAYALET’İN 2017 EN’LERİ

En gözde genç: Yaşı küçük, şöhreti büyük! Aleyna Tilki, şüphesiz 2017’nin en gözde isimlerinden oldu. Bazen aşırıya kaçan açıklamaları ve hal-tavırlarını da zamanla yoluna koyarsa, müzikteki yeteneğiyle giderek yükseleceği aşikâr...

Haberin Devamı

En güzel şarkı: Ersay Üner’in ‘İki Aşık’ı ile Manuş Baba’nın ‘Eteği Belinde’si benim 2017’deki favori şarkılarım... Dinlenme oranlarına bakarsak çoğumuz için de öyle... Bu şarkılar gibi keyifli bir yıl olsun hepimize dostlar...