Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli’ye ve onun tutku, inanç, karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen inatla yarattığı, Türkiye’ye ilkleri yaşatan özel ve başarılı Türk markasına büyük saygı duyuyorum. Tüm dünyaya Türk yapımı motorları sevdiren ve Türk malına değer katan bu cesur ve yetenekli adamla gurur duyuyorum. ‘Yüzde 100 yerli yapım, kişiye özel motorlar’dan bir dünya markası yaratması, düşündükçe bana hâlâ çok uçuk geliyor! Hayalleriyle yaşayan idealist gençlere büyük bir örnek Tarhan Telli... Bin kere helal olsun!
10’uncu yaşını kutlayan TT Custom Choppers’ın ‘Eurasia Moto Bike Fuarı’ndaki devasa showroom’u hayal dünyası gibiydi!
Sergilenen çok özel chopper’lara motor demeye dilim varmıyor inanın, hepsi sanat eseri! Motor tutkunu Tamer Karadağlı da her birini tek tek inceleyip, Telli’den bilgi aldı. Karadağlı’nın denediği fotoğraftaki motor, 3.25 metrelik boyuyla şimdiye kadarki en uzun motor, altın varakla yapılmış, tam bir efsane!

Türk ve yabancı ünlülerin ‘TT’ aşkı!
Ben kendime daha uygun bulduğum bir tanesini denedim ve tasarımına, dokusuna, her bir ayrıntısına aşık oldum! Hani benim olsa katiyen kapı önünde bırakamam, koynumda uyuturum o derece!
Türkiye’den Kenan Doğulu, Hidayet Türkoğlu, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel; Hollywood yıldızlarından Sylvester Stallone, Jason Statham ve Wesley Snipes ‘TT motor’ sahibi ünlülerin sadece birkaç tanesi...
Benim maalesef bir chopper’ım yok ama en azından ‘TT Custom Choppers’ yeleğim var artık! Kendimi bu aileden hissedebilirim!

Haberin Devamı

Hayranları da çok tatlı!

Geçen hafta Milliyet Cadde’de Sinan Akçıl’la yeni albümü ‘Best of Aşk’ı ve ‘Biri Bana Gelsin’ klibiyle ilgili çok merak edilen sırları konuştuğumuz röportaj için, Akçıl hayranlarından gelen “Çok samimi ve keyifli olmuş” yorumlarını görmekten mutlu oldum. Fanları da kendisi gibi içtenler!
Akçıl’sa “Türkiye’nin yeni trendi sana konuşmak, rahat, doğal, sahici ve akıllı bir röportaj” tweet’ini attı. (Bu yeni trendi çok sevdim ben!) Tabii ki yaptığım röportajlar için teşekkür beklemiyorum ama Akçıl’ın kendisi için verilen bir emeğe gösterdiği takdiri de çok özel ve değerli buluyorum, ‘farkını ve neden çok sevildiğini’ her bir hareketiyle ortaya koyan bir sanatçı...

“Kıymayı kalp şeklinde çeksin!”
Röportajda yayınlanmayan bir soruya verdiği cevap gülmekten katılmama sebep olmuştu. Yeri gelmişken onu paylaşayım!... “Sen sevdiği kadını mutlu etmeyi iyi bilen bir adamsın. Kadına nasıl davranacağını bilmeyen bazı öküz erkeklere ne mesaj verirsin?” diye sordum!

İşte cevabı:
“Ben mesleğimin avantajlarını da kullanıyorum açıkçası ama kimse paniğe kapılmasın! Herkes sevgisini değişik yollarla gösterebilir, bunları da lütfen kendileri bulsunlar, akıl verecek durumda değilim!
Futbolcuysa topa kalp çizip eve doğru şut atsın, kasapsa kıymayı kalp şeklinde çeksin, herkes kendi mesleğine uygulayabilir, neden olmasın?”
Sohbetimiz boyunca o kadar içten, esprili ve zeki cevaplar verdi ki, röportajın renkli olmaması imkansızdı!