Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Arkadaş grubumuzla arabada giderken bizimkilerde ani bir hareketlilik başladı. Herkes (Tabii ki aracı kullanan hariç) telefonlarına gömüldü, “Ne oluyor?” diye hayretle bakarken, arada da “Tarkan, albüm” kelimelerini duyuyorum! Meğer Tarkan’ın 6 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü ‘10’ tam o anda dijital platformlara düşmüş!

Arkadaşlarımı izlediğim sırada, küçükken Tarkan kaseti almak için evden kaçışımı hatırladım! Kasetin çıktığı gün erkenden kalktım, müzik markete koşup sıraya girmek için (O zamanlar Tarkan için sırada beklerdik, albümü öyle hemen internetten indirmek nerdee!) baktım benle gelecek kimse yok. “Dur şimdi sonra gideriz” diyor annem. Ben de heyecandan delirmek üzereyim, beklemem mümkün değil. Sıvıştım evden, döndüğümde kıyamet kopmuştu ama kasedime kavuşmanın mutluluğu her şeye değerdi o çocuk aklımla!

Haberin Devamı

O yıllardan beridir Tarkan’dan yeni albüm geldiğinde ülke çapında yaşanan heyecan hiç değişmedi, nitekim ‘10’ sipariş ve indirme rekoru kırıyor. Hemen arabada dinlemeye başladık albümü. Herkes en beğendiği şarkılarla aşk yaşamaya başladı, Bodrum tatilimizin en büyük heyecanı Tarkan şarkıları şu an! Sezen Aksu imzalı ‘Ben Senin’ ve beni duygusallıktan perişan eden ‘Her Şey Fani’ benim ilk favorilerim oldu, sonrasında da ‘Kedi Gibi’ ve ‘Biz Çocukken’... ‘10’daki her bir şarkı ne çok duyguya, aşka, kedere, mutluluğa eşlik edecek hayatlarımızda. Bu albüm bu kadar yıl beklediğimize çok değdi, yaşattığı heyecana paha biçilemez!

ARTIK BODRUM’DA BAKIM DERDİMİZ YOK!

TARKAN  HEYECANIMIZ HİÇ DEĞİŞMEDİ

“Nedim Doğulu Hair Salon” beğendiğim saç modelleri ve renklerinde imzasını sık sık gördükten sonra kapısını çaldığım ve sık sık gittiğim İstanbul’un en popüler kuaför salonlarından... Çok sayıda ünlü ismin saçlarını emanet ettiği Nedim Doğulu’nun, Bodrum’da şube açacağını öğrenince zevkten dört köşe oldum yeminle! Tatil yerlerinde iyi bir kuaför ve bakım salonu bulmak çok zor ve bu durum da biz kadınlar için çok zor! Ama bundan sonra Bodrum’dayken böyle bir derdimiz olmayacak hanımlar!

Doğulu’nun yeni salonu Yalıkavak’ta açılan ‘Sirene Luxury Hotel Bodrum’un içinde yer alıyor, açılış daveti iki gün önceydi. Bu arada otele de bayıldım, hem otel, hem de Nedim Doğulu şubesi Bodrum’un yeni gözdelerinden olacak, net!

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR’IN İFTAR DEKOLTESİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar davetindeki omuzları açık kıyafeti çok eleştirilen Hülya Avşar “Tarzımı, karakterimi değiştiremezsin, neysem oyum” dedi. Hep bildiğini okuyan kişiliğiyle sevilir Avşar, doğru...

Ama yine de bir iftar davetine, hele ki Cumhurbaşkanı’nın davetine giderken ortamın ağırlığına ve anlamına daha uygun giyinebilirdi. Muhafazakar değilimdir ama kıyafetini görünce ben de şok oldum!

TARKAN  HEYECANIMIZ HİÇ DEĞİŞMEDİ