Cadde Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'i affetmedi! 'Özrü bir şey ifade etmiyor'

Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'i affetmedi! 'Özrü bir şey ifade etmiyor'

04.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nilperi Şahinkaya, Adana'da bulunan bir otelde kendisi ve sevgilisi Emre Yusufi'yle tartışma yaşayıp, hakaret eden meslektaşı Burak Deniz'e dava açmıştı. Tatsız olayın ardından Deniz, sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınlamıştı. Şahinkaya, oyuncunun özrünü kabul etmemişti. Nilperi Şahinkaya, sanatçı sevilisi Emre Yusufi’yle önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yusufi, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nilperi Şahinkaya, Burak Denizi affetmedi Özrü bir şey ifade etmiyor

Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. 29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni sebebiyle Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

"ÖZÜR DİLERİM"

Yaşananların ardından Burak Deniz, sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınlayarak özür dilemişti. Oyuncu, şu ifadelere yer vermişti:

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve birçok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım. Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur.

Nilperi Şahinkaya, Burak Denizi affetmedi Özrü bir şey ifade etmiyor

"KONU YARGIYA TAŞINDI"

Geçtiğimiz hafta bir partiye katılan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi, konuyla ilgili soruları yanıtladı. Yusufi ile bir davete katılan Şahinkaya, "Konu yargıya taşındı. Gerekli açıklamaları yaptık. Bu konu ile alakalı daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Nilperi Şahinkaya, Burak Denizi affetmedi Özrü bir şey ifade etmiyor

SORULARDAN KAÇTI

Nilperi Şahinkaya, sanatçı sevilisi Emre Yusufi’yle önceki gün Bebek’te görüntülendi. Sevgilisi eşliğinde kahve almaya giden oyuncu, görüntülendiğini fark edince, kısa bir süre duraklayıp gerisin geriye döndü. Sevgilisinden kahve almasını rica eden Şahinkaya, Adana’da gerçekleşen film festivalinde masasına gelip ağır küfürler ve hakaretlere maruz kaldığı Burak Deniz’le alakalı sorulara maruz kalmamak için böyle bir tavır sergiledi.

Nilperi Şahinkaya, Burak Denizi affetmedi Özrü bir şey ifade etmiyor

Haberin Devamı

"OLAY YARGIDA"

Sevgilisine kahve alan sanatçı Emre Yusufi’ye Burak Deniz’le mahkemelik olduktan sonra sosyal medya üzerinden Nilperi Şahinkaya ve kendisinden özür dilediği hatırlatılınca, "Özür dileyebilir ama olayın gidişatı değişmiyor. Biz onunla alakalı adım atamıyoruz, yargıdayız” dedi.

"AÇIKLANDIĞI ZAMAN SÜREÇ BELLİ OLACAK"

Sosyal medya harici Burak Deniz, "Sizinle ya da Nilperi Şahinkaya’yla irtibata geçti mi?" sorusuna, "Benim bildiğim yok. Biz olayımızı avukatımıza devrettiğimiz için bir şey yapamıyoruz” dedi. "Burak Deniz’in özür dilemesi sizin için bir şey ifade etmiyor mu?" sorusuna, "Olayın detayları yargıya intikal etmiş olduğu için açıklandığı zaman süreç belli olacak” dedi.

"TANIŞMIYORUM Kİ"

Yusufi, gazetecilerin “İnsani olarak soruyoruz, bir hata yapıp sonrasında özür dilemiş, affeder misiniz?” sorularına, "Tanımadığın bir insanın yaptığı olaydan sonra gelip benden özür dilemesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor” dedi. Burak Deniz’le tekrardan bir araya gelir misiniz?" Sorusuna, "Tanışmıyorum ki” dedi. Nilperi Şahinkaya’yla aynı sektördeler ilerleyen zamanlarda aynı projede rol alırlar mı? Sorusuna Yusufi, "Ben hiç zannetmiyorum" diyerek net bir cevap verdi. 

Nilperi Şahinkaya, Burak Denizi affetmedi Özrü bir şey ifade etmiyor

Haberin Devamı

OTURDUĞU MAHALLEDEKİ EV FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI

Öte yandan Bebek'te kirada oturduğu evin mülk sahibi değişince evden çıkmasını istediği Şahinkaya’nın taşındığı görüldü. Yine aynı semtte oturmaya devam edeceği öğrenilen Nilperi Şahinkaya’nın birkaç apartman ileriye taşındığı öğrenildi. Oyuncunun oturduğu mahalledeki kiralar ise dudak uçuklattı. 30 bin TL’den başlayan ev kiraları 100 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Yazarlar