Cadde Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

08.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Amerikan Hastanesi'ne giderken karşısında basın mensuplarını gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Duru, herkesi yasa boğan 6 Şubat depremleriyle ilgili duygularını da dile getirdi.

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

1971 yılında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, "Özkan Uğur, 'Ele Güne Karşı' şarkısını ilk bana getirdi. ‘Hayatım daha ciddi bir şeylerin var mı?’ diye sordum. Sonra da kendimi duvardan duvara vurdum" demişti.

Haberin Devamı

"ANLAMAMIŞIM NE YAPAYIM!"

Gençlikte insan büyük laflar etmeyi ve söylemeyi marifet sanıyor. Halbuki orada o kadar dolaysız ve bizim deyimlerimizden yola çıkılmış bir sitem var. Anlamamışım ne yapayım!

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

SEZEN AKSU'DAN NÜKHET DURU'YA: ALLAH NASIL BİLİRSE ÖYLE ETSİN

'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu’nun 'Beni Yak Kendini Yak' şarkısını da ilk dinlediğinde beğenmediğini beirten 69 yaşındaki sanatçı, "Sezen’e ‘Hayatım çok marazlı bu şarkı. Niye yakıyoruz, ne oluyoruz? Bana bu iyi gelmedi’ dedim. ‘Allah seni nasıl bilirse öyle etsin’ dedi. Sonra şarkıyı Ferdi’ye (Özbeğen) verdi, Ferdi’ye de oturmadı. ‘Mecbur kaldım yine kendim söyleyeceğim’ dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

"HEDİYESİNİ VERMEYE GELDİM"

Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Amerikan Hastanesi'ne giderken karşısında basın mensuplarını gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Duru "Doktor bir arkadaşımın doğum günü, hem doğum gününü kutlamaya hem de hediyesini vermeye geldim" dedi.

Haberin Devamı

"PLANLAMA YAPACAĞIZ"

Konserlerine hazırlandığını söyleyen sanatçı "Her şey yolunda, sahnelerime hazırlanıyorum, bu arada deprem bölgesi için de ben ve sanatçı dostlarım konser ve organizasyonlar düzenleyerek orada olan insanlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Muyorbir olarak da önümüzdeki hafta toplanacağız ve birçok star isimin birlikte bir çalışması olsun diye planlama yapacağız" diye konuştu.

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu

"HAFIZAMDAN SİLMEYE ÇALIŞIYORUM"

Herkesi yasa boğan 6 Şubat depremleriyle ilgili duygularını da dile getiren sanatçı "Beni etkileyen çok görüntü oldu. Aklımda tutmamaya ve o görüntüleri hafızamdan silmeye çalışıyorum çünkü başka türlü yaşamak zorlaşıyor benim için" dedi.

Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu