Cadde Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürk'ün şezlong sohbeti

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürk'ün şezlong sohbeti

02.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan Nur Fettahoğlu, önceki gün Çeşme'de bir beach'te görüntülendi. Kızı Elisa Güzin’le birlikte tatil yapan Fettahoğlu, 'Mahidevran Sultan' karakterine hayat verdiği 'Muhteşem Yüzyıl'daki rol arkadaşı Engin Öztürk ile aynı beach'te karşılaştı.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

Nur Fettahoğlu, sekiz yıllık eşi ve 2016'da dünyaya gelen kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu'ndan Mart 2021'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Eski eşi ile Haziran 2021'de Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, "Bizi Levent ile birlikte çok göreceksiniz, kendisini çocuğumun babası. Biz çok iyi iki arkadaşız, başka bir durum yok" şeklinde konuşmuştu.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

Haberin Devamı

"TATİL PLANIMIZI KONUŞUYORDUK"

Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz haftalarda da eski eşi ile Etiler’de bir mekanda buluştu. Baş başa sohbet eden ikiliden Fettahoğlu, görüntülendiğini fark edince panikledi. Çantasından gözlüklerini çıkartıp, takmaya çalışan oyuncunun gözündeki morluk dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

Mekan çıkışı soruları yanıtlayan oyuncu, "Bu seneki tatil planımızın nasıl olacağını konuşuyorduk” dedi. "Kızınızla beraber mi tatil yapacaksınız?" sorusuna, "Onlar yalnız yapacaklar, ben yanlarına birkaç gün gideceğim” cevabını verdi.

"MEDENİ İNSAN AYRILIĞI BAŞARIR"

Fettahoğlu’nun "En yakın arkadaşım Levent. Bir kere kızımın babası, arkadaşım olmak zorunda zaten. Biz öyle kötü bir şekilde, düşmanlık ederek ayrılmadık yani" şeklindeki sözleri hatırlatılan Veziroğlu, "Doğru söylüyor. Medeni insan başarır yani. Bir kızımız var bizim. Dolayısıyla hayat bizi bir yere getiriyor yani” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"DÜŞTÜM"

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Ayak İşleri' dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Fettahoğlu, gözündeki morluk hakkında ise "Düştüm” açıklamasını yaptı.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

Nur Fettahoğlu, meslektaşı Serenay Sarıkaya ile sevgili olduğu yönündeki haberlerle usu nsüre magazin gündeminden düşmeyen Umut Evirgen'le samimi bir pozunu yayınlamıştı.

GÜNDEM OLAN FOTOĞRAF

41 yaşındaki güzel, Umut Evirgen ile fotoğrafının altına "Sen hep aşkkkk'la" mesajını yazmış; takipçilerinin, sosyal medyada gündem olan fotoğrafın altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları "Yeni bir aşk mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

"O BENİM CAN DOSTUM"

Güzel oyuncu ise Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında '2. Sayfa' programına şu açıklamayı yapmıştı:

Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla.

Çok konuşulan paylaşım sonrası bir açıklama da işletmeci Umut Evirgen'den gelmişti. Aracında görüntülenen Evirgen, basın mensuplarına "Kendisi (Nur Fettahoğlu) çok yakın arkadaşım, kardeşim" diyerek yoluna devam etmişti.

ŞEZLONGDA SOHBET

Nur Fettahoğlu, önceki gün bir Çeşme'de beach'te görüntülendi. Kızı Elisa Güzin’le birlikte tatil için İzmir'e gelen Fettahoğlu, aynı beach’te kendisi gibi oyuncu olan Engin Öztürk ile karşılaştı.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti

Haberin Devamı

Bütün gün deniz kenarında şezlongda oturarak sohbet eden ikili, keyifli halleriyle dikkat çekti. Annesinin yanında oyun oynayan Elisa Güzin bir ara kumda yaptıklarını Öztürk'e göstererek oyun oynadı.

Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürkün şezlong sohbeti