Cadde Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya 'dizi ücreti' göndermesi!

Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya 'dizi ücreti' göndermesi!

18.04.2023 - 11:44 | Son Güncellenme:

1970'li yıllarda Yeşilçam kariyeri başlayan Nuri Alço; Cüneyt Arkın, Türkan Şoray, Tarık Akan, Fatma Girik, Kadir İnanır ve Müjde Ar gibi Türk Sineması'nın unutulmaz isimleriyle kamera karşısına geçti. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Murat Başaran'ın düğününe katılan sanatçı, "Biz bedavaya oynamışız" diyerek, günümüz dizilerinde uygulanan ücret politikasına yönelik tepkisini dile getirdi.

Nuri Alçodan Serenay Sarıkayaya dizi ücreti göndermesi

Şarkıcı Murat Başaran, bir yıldır beraber olduğu iş kadını Ayten Öztürk'le 15 Nisan'da dünyaevine girdi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde mutluluğa 'evet' diyen Başaran ve Öztürk, nikâh akşamında yakın dostlarını Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirdikleri düğünde ağırladı. Yeşilçam’ın usta ismi Nuri Alço, bu özel günde yakın dostlarını yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Murat Başaran-Ayten Öztürk çiftine mutluluklar dileyen 71 yaşındaki oyuncu, “Gençler için uygun, güzel bir düğün. Murat’ı tebrik ediyorum. Sevdiğim bir arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Nuri Alçodan Serenay Sarıkayaya dizi ücreti göndermesi

"YARGI'NIN HASTASIYIM"

Son dönemde çıkan dizileri yakından takip ettiğini dile getiren Nuri Alço, favori dizisinin Yargı olduğunu açıkladı.

Dizilerdeki konular hep aynı, birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı’yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar.

Nuri Alçodan Serenay Sarıkayaya dizi ücreti göndermesi

"BÖLÜM BAŞI 850 BİN TL ALIYOR"

Ünlü isim, dizi oyuncularının aldığı ücretleri abartılı bulduğunu söyledi: Çok astronomik rakamlar var. Serenay (Sarıkaya) bölüm başı haftalık 850 bin TL alıyor. Böyle rakamlar yok! Birinci öyle alıyor ama ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız.

Nuri Alçodan Serenay Sarıkayaya dizi ücreti göndermesi

Nuri Alço'nun bölüm başı 850 bin TL aldığını iddia ettiği, ekranların aranan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, son dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşıyor.