Cadde Ödül yağmuru

Ödül yağmuru

04.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Demirören Medya’dan Kanal D ve CNN Türk, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen BHT Moon Life Ödülleri’nden toplam yedi ödül aldı

Ödül yağmuru

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen BHT Moon Life Ödülleri, Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleşti. İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasını bir araya getiren törende Kanal D, dört; CNN Türk ise üç ödül kazandı.   Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen BHT Moon Life Ödülleri, Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleşti. İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasını bir araya getiren törende Kanal D, dört; CNN Türk ise üç ödül kazandı.        

Haberin Devamı

 Kanal D’de  ‘En İyi Kadın Hafta Sonu Ana Haber Spikeri’ Merve Dinçkol, ‘En İyi Komedi Programı’ ise ‘Çok Güzel Hareketler 2’ oldu. ‘En İyi Magazin Programı’ ödülünün sahibi ‘Magazin D’, projenin haber müdürü Asiye Acar ise ‘En İyi Magazin Habercisi’ seçildi.      CNN Türk’te ise ‘Yılın Ekonomi Programı’ Cem Seymen’in sunduğu ‘Çalışan Türkiye’, ‘Yılın Gezi Programı’  Sinan Kunter’in sunduğu ‘Memleketim’ oldu.  ‘O’ belgeseli ise ‘Yılın Belgesel Programı’ ilan edildi.