Cadde Ödülü bebek oldu

Ödülü bebek oldu

03.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Survivor’da bir günlük Türkiye ödülünü kazanan Hakan Hatipoğlu, İstanbul’da eşi Gizem’in bebek beklediği haberiyle hayatının sürprizini yaşadı.

Ödülü bebek oldu

TV8’de ekrana gelen ‘Survivor 2018’ yarışmasının önceki akşam yayınlanan bölümü, ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler, bir günlüğüne Türkiye’ye geldi. İstedikleri her şeyi yapabilecek olan yarışmacılar, aileleriyle buluşmayı tercih etti. Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan’ı havaalanında karşılayarak, hasret giderdi. Sonrasında ise Hakan’ı balonlarla dolu bir odaya götürdü.

Haberin Devamı

İçeri girince şaşkınlık yaşayan yarışmacı, sürprizi heyecanla bekledi. Odadaki kutuyu açan Hatipoğlu, bebeğinin ultrason görüntüsüyle karşılaştı. Eşinin hamile olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğulan ve kısa süreli şoka giren Hatipoğlu, bebeğin cinsiyetini sordu. Dört aylık hamile olduğu öğrenilen sunucu, bu kez eşinden balonlardan birini patlatmasını istedi ve içindeki pembe renkteki pullar etrafa dağıldı. Baba adayı, böylelikle bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendi.

Ödülü bebek oldu