Cadde Oğlum dizisi Tuğrul kimdir? Tuğrul'u oynayan Feyyaz Duman nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Oğlum dizisi Tuğrul kimdir? Tuğrul'u oynayan Feyyaz Duman nereli, eşi kim, kaç yaşında?

10.02.2022 - 01:01 | Son Güncellenme:

Feyyaz Duman, Kadın dizisindeki performansıyla uzun süre gündemde yer aldı. Oğlum dizisinde Tuğrul karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Duman, Mardin'de doğdu ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Peki, Feyyaz Duman kimdir?

Oğlum dizisi Tuğrul kimdir Tuğrulu oynayan Feyyaz Duman nereli, eşi kim, kaç yaşında

Oğlum dizisinin Tuğrul'u Feyyaz Duman, New York'ta oyunculuk eğitimi aldı. Altın Portakal Film Festivali'nden ödül aldı. fotoğraf filmi ile beyazperde de göründü. TV ekranlarına ise İçerde ile dahil oldu. İşte, Oğlum dizisinin Tuğrul'u Feyyaz Duman hakkında...

Haberin Devamı

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

Duman, 1982 yılında Mardin’de dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü’nde tamamladı ve ardından New York’ta oyunculuk eğitimi aldı. New York'ta 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye'ye geri dönüş yaptı. Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

2016 yılında İçerde dizisi ile ilk kez televizyonda yer aldı. Feyyaz Duman Kadın, Baraj dizilerinde rol almıştır. Oyuncu Zozan Şimşek ile evlidir.

Yalancılar ve Mumları / Yakup / 2021
Baraj / Nazım / 2021
Kadın / Arif / 2017-2018
İçerde / Serkan / 2016