Cadde Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji!

Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji!

04.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce yaşananları konu alan, Levent Onan'ın yönettiği 'Son Akşam Yemeği' filminde Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı canlandıran oyuncu Onur Tuna, önceki gün Bebek'teydi. Yeni projesi için olduykça heyacanlı olan oyuncu, "Umarım izleyenler güzel şeyler görecekler" açıklamasını yaptı.

Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji

Onur Tuna, Bebek'te bankamatikten para çekerken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Sorularınız varsa alayım arkadaşlar ama bu ara çok konuştuk. Çok yoğun çalışma programı içerisindeyim. İyi de oluyor. Mesleki açıdan en yoğun dönemim" dedi.

Haberin Devamı

"YÜZDE 100'ÜMÜ VERDİM"

"Mustafa Kemal Atatürk'le alakalı sizin de bir projeniz var. Biraz bilgi verir misiniz? sorusuna Tuna, "Çok güzel bir hikaye vardı elimizde. Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji. Bütün oyuncu arkadaşlarımın elinden geldiğince her şeyin en iyisi ile yapmaya çalıştığına yüzde 100 eminim. Ben de bunu yapmaya çalıştım. Umarım izleyenler güzel şeyler görecekler" yanıtını verdi.

Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji

"CUMHURİYET İÇİN NİCE NİCE YILLARA"

38 yaşındaki oyuncu, "Bu sene Mustafa Kemal Atatürk ile ilgi birkaç proje üretildi. Bunu neye bağlıyorsunuz?" sorusu üzerine ise "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı. Mutlaka bununla alakalı organizasyonlar olacaktır. Çok genç bir cumhuriyet ülkesiyiz, cumhuriyet için 'nice nice yıllara' demek istiyorum" şeklinde konuştu.

Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji

Haberin Devamı

"ÖZEL HAYATLIK BİR DURUM YOK"

"Özel hayatınız nasıl gidiyor" sorusu yöneltilen Onur Tuna, "Özel hayatlık bir durum yok arkadaşlar. Ben zaten buraya 10 yılda bir geliyorum. O da, ben de size olabildiğince cevap verdim. Görüşmek üzere" diyerek uzaklaştı.

Onur Tuna: Mustafa Kemal Atatürk bizim için bir ideoloji