Cadde Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu! 'Anma günü bu, kutlama değil'

Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu! 'Anma günü bu, kutlama değil'

11.03.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Yaptığı açıklamalarla sık sık dikkat çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Twitter hesabından paylaştığı "Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına" cümleleriyle çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün bir markette görüntülenen ünlü isim, bu paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu Anma günü bu, kutlama değil

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Sanatçı, peş peşe attığı Tweet'lerde; "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum. Kadınlar günü kutlamasının çıkış noktası olan kadınları, saygı ile anıyorum. Kadınlara her gün kutlu olsun, bir gün ne ki? Yarısı bitti bile. Hayat kutlu olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

MUTFAK ALIŞVERİŞİ YAPTI

Ünlü isim, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Bir saat süren mutfak alışverişi sonrası ödeme noktasında görüntülendiğini fark eden Tilbe’nin şaşırmış hali, kameralara böyle yansıdı.

Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu Anma günü bu, kutlama değil

"HER GÜN KUTLAMA OLSA AZ"

Basın mensupları, market arabasını yardımcılarına doldurup aracına yönelen Yıldız Tilbe’ye, Twitter'dan Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatınca; ünlü isim şu cevabı verdi:

179 tane kadın yakılmış vakti zamanında, Amerika’daki işçi kadınlar. Anma günü bu, kutlama günü değil. Kutlandığı için ben tepki gösterdim. Bu yas günü yani. Yoksa kadınlara her gün kutlama olsa az.

"BUGÜN ONLARA, YARIN BİZE"

Yaşanan deprem felaketiyle ilgili de konuşan şarkıcı, "Allah beterinden korusun. Deprem bölgesine gidemem ben. Kalbim onlarla, Allah yardımcıları olsun. Her yeri Allah beterinden korusun. Bugün onlara, yarın bize. Bakın herkes alışverişini yaptı, evine gitti ve yemeğini pişirdi değil mi? Allah’ın dediği olur ama korkuyoruz yani" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu Anma günü bu, kutlama değil

"BAŞKA TÜRLÜ YARDIMLARIM OLDU"

Sanatçı dostlarının deprem bölgesine gittiği ve yıllardır arasının açık olduğu Sezen Aksu’nun da Hatay’da olduğu söylenen Tilbe, "Ne güzel, çok güzel bir şey bir orada olmak; yardımlaşmak. Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim de" şeklinde konuştu.

Kadınlar Günü paylaşımları çok konuşulmuştu Anma günü bu, kutlama değil

"BENİ ÇOK ETKİLER"

56 yaşındaki ünlü isim, "Orası beni çok etkiler" diyerek, afet bölgesine giderse çok zorlanacağını dile getirdi.

Yazarlar