Cadde Özge Gürel 'makyajsızım' dedi, fotoğrafların silinmesini istedi!

Özge Gürel 'makyajsızım' dedi, fotoğrafların silinmesini istedi!

12.03.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz temmuz ayında Almanya'nın Karlsruhe şehrinde hayatlarını birleştiren Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çifti, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sinema çıkışında makyajsız halde görüntülenen Gürel, koşar adım arabaya bindi. Ünlü oyuncu, fotoğrafların yayınlanmaması için çaba gösterse de bu isteğinde başarılı olamadı.

Özge Gürel makyajsızım dedi, fotoğrafların silinmesini istedi

Başrolü paylaştıkları 'Kiraz Mevsimi' (204-2015) dizisinin setinde başlayan birlikteliklerini Temmuz 2022'de nikâhla taçlandıran, bir ay sonra ise İtalya'nın Verona eyaletindeki tarihi bir kalede düğün yapan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki akşam Nişantaşı'nda sinemadan çıkarken görüntülendi.

Haberin Devamı

"ARABAYI BEKLİYORUM"

Kameraları fart edince telaş yapan ikiliden Çayoğlu, "Neden sinemadan ayrı ayrı çıktınız Serkan Bey?" sorusuna, "Arabayı valeye verdik. Onu bekliyorum" yanıtını verdi.

Özge Gürel makyajsızım dedi, fotoğrafların silinmesini istedi

YÜZÜNÜ SAKLADI

Son olarak sekiz bölümde final yapan 'Sipahi' dizisinde 'Canan' karakterini canlandıran Özge Gürel ise yüzünü saklayarak hızlı adımlarla açıklama yapmadan arabaya bindi.

Özge Gürel makyajsızım dedi, fotoğrafların silinmesini istedi

"FOTOĞRAFLARI SİLER MİSİNİZ?"

Makyajsız haliyle dikkat çeken oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Makyajsızım o fotoğrafları siler misiniz?" dedi. Gazetecilerden 'hayır' cevabını alan Gürel'in keyfi bir hayli kaçtı.

Özge Gürel makyajsızım dedi, fotoğrafların silinmesini istedi

"İNSAN SEVDİĞİNİ ÖYLE GÖRÜNCE BÜYÜLENİYOR"

"Özge Hanım'ı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusu üzerine Serkan Çayoğlu, "İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun, ve o gün çıkageliyor. Ama sürekli bir telaş içerisindeyiz, bir yandan da ikimiz de senaryolar okuyoruz. Oturup o güzel anı tam anlamıyla konuşamadık. Şimdi önümüzde düğünümüz ve işlerimiz var. İşlerden dolayı balayını da ertelemek durumunda kaldık" ifadelerini kullanmıştı.

Özge Gürel makyajsızım dedi, fotoğrafların silinmesini istedi

Haberin Devamı

"GECE UYUMAK BİLMİYOR, SABAH MUTSUZ UYANIYOR"

Alem dergisine yedi yıllık ilişkileri ve evlilikleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu, eşiyle çok farklı olduklarını söylemişti.

Gece uyumak bilmiyor, sabahları çocuk gibi mutsuz uyanıyor. Korku filmlerine bayılıyor ama yarısını gözleri kapalı izliyor, sonra gece korkudan bütün ışıkları yakıyor. Rutinleri sevmiyor, plan yaparken sıkılıyor. Aslında benim tam tersim.