Cadde Özge Uzun'un boyu espri konusu oldu

Özge Uzun'un boyu espri konusu oldu

31.10.2012 - 09:20 | Son Güncellenme:

Televizyon, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin de katıldığı Çankaya Köşkü'ndeki Cumhuriyet Resepsiyonu'nda renkli anlar yaşandı.

Özge Uzunun boyu espri konusu oldu

Metin Şentürk, Sinan Özen, Burak Kut, Sevan Bıçakçı, Tan Sağtürk, Mehmet Aslan ve Gencay Gürün gibi ünlü isimlerin davetli olduğu resepsiyona Emine Erdoğan'ın boy esprisi damgasını vurdu. Erdoğan, CNN TÜRK'ün ekran yüzlerinden Özge Uzun'un 1.80'lik boyuyla ilgili esprili bir sohbet gerçekleştirdi. Star Ana Haber Koordinatörü Nazlı Öztarhan'ın da bulunduğu bir grup eşliğinde Emine Erdoğan'la keyifli bir sohbet yaptıklarını anlatan Uzun, "Emine hanımla kadınlar, güzellik, boy ve ekranın kilolu göstermesi gibi konuları üzerine sohbet ettik. Yanımızda Nazlı Öztarhan, Nermin Yurteri ve Fatma Çözen de vardı. Aralarında en uzun ben olduğum için 'Maşallah senin boyun çok uzun, soyadın da uzun... Bu kadar uzunsun bir de bu kadar topuklu ayakkabı giymişsin" dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra aramıza eşiyle Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da katıldı, 'Aslında 1.80 boyun var. Senin düz ayakkabı giymen gerek' dedi. Daha sonra Emine hanım boy uzatmak için bazı hareketler olduğunu anlattı" diye konuştu.

'Sen uzama biz uzayalım'

Emine Erdoğan'ın boy uzatma hareketini masada çatal bulamayınca kırık kırakla gösterdiğini belirten Uzun, sözlerine şöyle devam etti:

"Emine hanım sanırım bir pilates hareketi olan duvara doğru ters amuda kalkma hareketini tarif etti. Önce çatalla göstermek istedi, daha sonra çatal bulamayınca kırık kırakla gösterdi. 'Bunu kapanız olarak düşünün, böyle dönüyorsunuz, boyunla kürek kemiğine dayanıyor' dedi. Bu hareket oradaki hormonları harekete geçiriyormuş, o da boyun uzamasına yardımcı oluyormuş.

Haberin Devamı

Öyle bir hareket gösterdi ama bana 'Sen bu hareketin tam tersini yap, sen daha fazla uzama istersen. Biz uzayıp sana yetişelim. Ben eşimden dolayı uzun boya alışkınım' diyerek espri yaptı. Boyum resepsiyonda çok konuşuldu. Başbakan Erdoğan'la konuşurken de bana 'Sen hakikaten bayağı uzunmuşsun' dedi. Başbakan'ın şu anda basın danışmanlığını yapan eskiden NTV'nin Roma temsilcisiyken tanıştığım Lütfullah Göktaş araya girdi. 'Sayın Başbakanım Özge işe başladığında çok küçüktü, yaşı büyüdükçe maalesef boyu da uzamaya devam ediyor' deyince boy esprisi devam etti."

Engelli oğlu Dağhan için verdiği mücadeleyle de bilinen Özge Uzun, Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül ile daha önce engellilerle ilgili projelerde de bir araya geldiklerini belirtti.