Cadde Özgün Uğurlu'dan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var!

Özgün Uğurlu'dan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var!

23.01.2024 - 07:40 | Son Güncellenme:

Nida Karaçar ile evliliğinden 2015 yılında down sendromlu oğulları doğan ÖzgünUğurlu'nun, "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" paylaşımından sonra eşinden ayrılacağı iddia edilmişti. Yaptığı açıklamaların ardından bazı çevrelerin tatmin olmadığını dile getiren Özgün, muhabirlere konuştu.

Özgün Uğurludan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var

'Kandırman Lazım', 'Sadece Arkadaşız', 'İstiklal' gibi parçalarıyla şöhreti yakalayan Özgün Uğurlu, 2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile nikâh masasına oturmuştu. 2015 yılında aileye down sendromlu bir melek katılmıştı.

Haberin Devamı

"BİZE AYRILIK KARARI YAKIŞMADI"

Özgün, son olarak 305 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti. Yeni şarkısında yer alan "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" sözlerini yayınlayan şarkıcının, eşiyle boşanma kararı aldığı düşünüldü.

Özgün Uğurludan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var

"YANLIŞ ANLAYANLAR OLMUŞ"

Gelen mesajların ardından arabasında eşi ve oğluyla video çekerek söz konusu iddialara cevap veren ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Herkese günaydın. Birkaç gün storylerinizi biraz meşgul edebilirim, malum yeni şarkımız çıktı. Çıktıktan sonra şarkının sözünü paylaştım. Yanlış anlayanlar olmuş. Sıkıntı yok arkadaşlar, şarkının sözün sadece. Zaten Allah korusun Nida beni terk ederse yazmam, story atmam Instagram'a.

Özgün Uğurludan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var

"EVLİLİĞİM ÇOK ŞÜKÜR MUHTEŞEM GİDİYOR"

Yaptığı açıklamaların ardından bazı çevrelerin tatmin olmadığını dile getiten Özgün, ”Arkadaşlar hala inanmayanlar var. Açıklama yapmama rağmen ne zaman boşanıyorsunuz mesajları alıyorum. Yapmayın sadece şarkı sözlerimi paylaştım. Okullar tatil oldu eşim, oğlum ve ben şuan tatildeyiz. Evliliğim çok şükür yıllardır olduğu gibi muhteşem gidiyor. Burandan tekrar ve son kez söylüyorum. Boşanma, ayrılma ve benzeri şeyler yok” dedi.

Özgün Uğurludan boşanma açıklaması: Arkadaşlar hala inanmayanlar var