Cadde Parkorman’da aşk şarkıları

Parkorman’da aşk şarkıları

26.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Chris de Burgh, 16 yıl aradan sonra İstanbul’da verdiği konserine Türkçe, “Merhaba, yeniden burada olmaktan çok memnunum” diyerek başladı

Parkorman’da aşk şarkıları

Aşk şarkılarının unutulmaz ismi Chris de Burgh, 16 yıl aradan sonra önceki akşam İstanbul’da konser verdi. Son albümü “The Storyman”in dünya turnesi kapsamında, önceki akşam Parkorman’da sahneye çıkan Burgh, ‘Lady in Red’, ‘The Traveller’, ‘Spanish Train’, ‘High on Emotion’, ‘Sailing Away’, ‘Borderline’, ‘Missing You’ ve ‘Sailor’ gibi dünyada klasikleşmiş olan şarkılarını seslendirerek Türk hayranlarına romantik bir konser verdi.
Burgh, ilk şarkısını seslendirdikten sonra Türkçe olarak “Merhaba, yeniden burada olmaktan çok memnunum” diyerek kendisini izlemeye gelen Türk hayranlarından büyük bir alkış aldı. Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ, Metin Arolat, Hande Subaşı ve nişanlısı Can Özgen, İsmail Boyner gibi ünlü isimler de vardı.

Konserden sonra SuAda’da dinlendi
Chris De Burg, Parkorman’da binlerce hayranına verdiği konserden sonra dinlenmek ve yemek yemek için Suada’ya gitti. Önce Reina’ya gelmek isteyen sanatçı, yorgun olduğu için daha sakin bir yer olan Suada’yı tercih etti. Suada’daki Arşipel Balık Restoranı’nda balık mezelerinden yiyen şarkıcı, daha sonra Suda Kebap’a geçerek kebap yedi. Chris de Burg, içecek olarak da Türk şaraplarını tercih etti. Ali Ünal ile yaptığı sohbette bir şarap eksperi ve koleksiyoncusu olduğu anlaşılan Burgh, içtiği şarapları şarap kolleksiyonuna katmak istediğini söyledi.

Parkorman’da aşk şarkıları


Hande Subaşı, konsere nişanlısı Can Özgen ve Metin Arolat’la geldi.
Parkorman’da aşk şarkıları


Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan