Cadde Pazar akşamı sezon finali yapacak 'Yargı'dan duygu yüklü tanıtım

Pazar akşamı sezon finali yapacak 'Yargı'dan duygu yüklü tanıtım

05.05.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı, büyük ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', 7 Mayıs Pazar akşamı sezon finali bölümü ile ekrana geliyor. Çok konuşulacak sezon finalinden duygu yüklü ikinci tanıtım yayınlandı. Ceylin, Ilgaz'ın mezarı başında ağlıyor!

Yargı'nın sezon finali tanıtımında; Ilgaz'ın (Kaan Urgancıoğlu) öldüğü haberiyle yıkılan Ceylin (Pınar Deniz), tutulduğu nezarethanede bir istekte bulunuyor. Ceylin, Ilgaz'ın kokusunu unutmamak için onun bir eşyasını istiyor.

Haberin Devamı

Ilgaz'ı görmek için morga giren Ceylin, bunu başaramıyor. Ilgaz defnedildikten sonra Ceylin mezar başında hüngür hüngür ağlıyor. Ceylin’in gözyaşlarına hâkim olamadığı anlar izleyenlere duygu yüklü bir bölümün sinyallerini veriyor.

Pazar akşamı sezon finali yapacak Yargıdan duygu yüklü tanıtım

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer aldığı reyting rekortmeni dizinin kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Pazar akşamı sezon finali yapacak Yargıdan duygu yüklü tanıtım

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, sezon finali ile 7 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Pazar akşamı sezon finali yapacak Yargıdan duygu yüklü tanıtım

Haberin Devamı