Cadde Pelin Akil soluğu Bodrum'da aldı! Kız kıza tatilde

Pelin Akil soluğu Bodrum'da aldı! Kız kıza tatilde

23.06.2022 - 07:46 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan Pelin Akil, yeni projesi öncesi oyuncu arkadaşı Nilay Cafer ile Bodrum'a gitti. Kız kıza tatil yapmayı tercih eden ikiz annesi oyuncu, düzgün fiziği ve fit görünümüyle tüm bakışları üzerinde topladı.

Pelin Akil soluğu Bodrumda aldı Kız kıza tatilde

Altı yıllık mutlu evliliği ve ikiz kızlarıyla magazin gündeminde sıkça yer alan oyuncu Pelin Akil, tatil sezonunu geçtiğimiz haftalarda Antalya'da açmıştı. Kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan ve ikiz çocukları Ali-Lina'yla yorgunluk atan Akil, sonrasında İstanbul'a dönmüştü.

Haberin Devamı

PELİN'DEN ANIL'IN TATİL POZUNA YORUM

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Pelin Akil, önceki gün eşi Anıl Altan'ın paylaşımına yaptığı yorumla gündem olmuştu. Güzel oyuncu, kızlarının babası Altan'ın tatil pozlarına; "Ben tatile giderken bunu koyman? Akıllarda soru işareti" yorumunu yapmıştı.

Pelin Akil soluğu Bodrumda aldı Kız kıza tatilde

İki çocuk babası Anıl Altan da Pelin Akil'e; "Tatile gidemiyorum fotoğrafını koyuyorum" yanıtını vermişti. Oyuncu çift arasındaki bu diyalog sosyal medyada gündem olmuştu.

SET ÖNCESİ BODRUM TATİLİ

Yeni sezonda EDHO'dan sonra 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizide Oktay Kaynarca ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Pelin Akil, set öncesi oyuncu arkadaşı Nilay Cafer ile soluğu Bodrum’da aldı. Kız kıza tatil yapmayı tercih eden Pelin Akil ve Nilay Cafer, Rammos Otel’in Beach’inde objektiflere yansıdı.

Pelin Akil soluğu Bodrumda aldı Kız kıza tatilde

Haberin Devamı

SICAĞA DAYANAMADI DENİZE GİRDİ

İkiz annesi olan 36 yaşındaki oyuncu, düzgün fiziği ve fit görünümüyle dikkat çekti. Yakın arkadaşı Nilay Cafer ile tatil yapan Pelin Akil, uzun bir süre güneşlendikten sonra Bodrum’un sıcağına dayanamayıp denize girdi.

Neşeli olduğu görülen ve beyaz bikinisi ile tüm bakışları üzerine toplayan Pelin Akil, tatil sonrası yeni dizisinin ilk bölüm çekimleri için start verecek.

Pelin Akil soluğu Bodrumda aldı Kız kıza tatilde