Cadde Pelin Akil'den Anıl Altan'a: Seni çok seviyorum, en büyük şansımsın!

Pelin Akil'den Anıl Altan'a: Seni çok seviyorum, en büyük şansımsın!

29.05.2022 - 17:53 | Son Güncellenme:

Bir süredir 'Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı' adlı dizide izleyici karşısına çıkan Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu eşi ve ikiz kızlarının babası Anıl Altan, 32 yaşına bastı. Güzel oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Pelin Akilden Anıl Altana: Seni çok seviyorum, en büyük şansımsın

Kendisi gibi oyuncu Pelin Akil ile 2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alarak ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Kızlarıyla kendi ilgilenen ve ailesiyle geçirdiği keyifli anları sosyal medya üzerinden paylaşan Altan, 32 yaşına bastı.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ BİRBİRİMİZİ BULDUK"

Bir süredir ailece tatilde olan çiftten Pelin Akil, oyuncu eşinin doğum gününü Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı. Altan'ın 2019 yılında çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, gönderisine, şu notu düştü:

Canımın içi güzel kocam 2019'da çekmişim bu güzel fotoğrafını. O zaman bu çanta bebeklerin bez çantası değildi, bu sene de aynı yerdeyiz. (aynı çantaylayız) Hep bana böyle el uzatansın. En yorulduğumda, en kötü ve çaresiz hissettiğimde de bu el bana böyle uzanır, hadi gel gidiyoruz dediğinde de… Hiç de sorgulamam nereye ne zaman.. “Hadi” derim gideriz. İyi ki doğdun, iyi ki birbirimizi bulduk ,iyi ki bu iki dünya güzeli bizi buldu, seni çok seviyorum. En büyük şansımsın. Nice mutlu beraber sağlıklı sevgili saygılı senelere.

Pelin Akilden Anıl Altana: Seni çok seviyorum, en büyük şansımsın

36 yaşındaki Akil'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve "Nice mutlu yıllara", "Elleriniz hiç ayrılmasın", "Birlikte güzel seneleriniz olsun" gibi yorumlar geldi.

Ardından aynı kareyi 3.1 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabının hikayeler bölümünde de yayınlayan Pelin Akil, paylaşımında; "İyi ki doğdun kocaların kocası" ifadelerini kullandı.

Pelin Akilden Anıl Altana: Seni çok seviyorum, en büyük şansımsın

MUTLU AİLE POZU

Öte yandan tatil sezonunu Antalya'da açan ünlü çift, ikiz kızlarıyla Antalya'ya gitmişti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü çiftten Altan, eşi ve kızlarıyla sahilde objektiflere poz vermişti. Yakışıklı oyuncu, bu kareleri; "Canlarım" notuyla paylaşmıştı.