Cadde Pelin Öztekin babasının fotoğrafını çeken kişiyi arıyor

Pelin Öztekin babasının fotoğrafını çeken kişiyi arıyor

17.03.2021 - 17:53 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta babası Rasim Öztekin'in vefatıyla sarsılan oyuncu Pelin Öztekin, Twitter hesabından dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Pelin Öztekin babasının fotoğrafını çeken kişiyi arıyor

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta pazar günü kalp krizi geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Öztekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

"BENİMLE İLETİŞİME GEÇERSE ÇOK SEVİNİRİM"
Babasının vefatıyla tarifsiz acı yaşayan Pelin Öztekin, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Öztekin, usta sanatçının 2016 yılında oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehirspor maçında fotoğrafını çeken kişiyi aradığını duyurdu.

34 yaşındaki oyuncu, "Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabiri arkadaş abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Pelin Öztekin babasının fotoğrafını çeken kişiyi arıyor

"BEN SONUNDA BÜYÜDÜM BABA"
Pelin Öztekin, babası için sosyal medyadan duygusal paylaşımda bulunarak, "O minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba. Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın. Elveda sana benim daimi yol göstericim.. İyi ki senin kızınım, İyi ki sen Babiş. Seni şimdiden çok özlüyorum.. Seni çok ama çok seviyorum Rasoş’um" mesajını yazmıştı.