Cadde Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması!

Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması!

24.03.2022 - 10:05 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı (38) ile birlikteliği sessiz sedasız sona eren 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz (28), sürpriz karar ve hayranlarının merak ettiği ayrılık sebebiyle ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Pınar Denizden Yiğit Kirazcı açıklaması

ABD’li yazar Tennessee Williams’ın kitabından sahneye uyarlanan; Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı ‘Sırça’ adlı oyunun galası, önceki akşam Maximum Uniq Hall’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora, Çağlar Çorumlu, Cansel Elçin, Damla Sönmez, Nilperi Şahinkaya-Emre Yusufi, Güven Kıraç, Hande Doğandemir, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Ozan Dolunay-Pelinay Yiğit, Pınar Deniz, Sadri Alışık ve Serkan Altunorak bu özel günde sahneye çıkan dostlarını yalnız bırakmadı.

"YÜZÜM MAKYAJSIZ VE YORGUNUM"
Kanal D'de pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin setinden çıkıp oyunu izlemeye gelen Pınar Deniz, makyajsız kameralara görüntü vermekten çekindi. Başarılı oyuncu, “Setten çıkıp geldim. Yüzüm makyajsız ve yorgunum” dedi.

Pınar Denizden Yiğit Kirazcı açıklaması

"SEYİRCİ İŞİ SEVDİ"
Dizinin başarısı hakkında konuşan Deniz, “Yaptığın işin karşılık bulması, insanda minnet duygusu uyandırıyor. Seyirci işi sevdi. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Pınar Denizden Yiğit Kirazcı açıklaması

Haberin Devamı

"HERKESİN HİKAYESİ DEVAM EDİYOR"
Kısa bir süre önce Yiğit Kirazcı ile ilişkilerini sonlandırma kararı alan Deniz, ayrılık sebebinin sorulması üzerine, “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor” yanıtını verdi.

İkili, geçtiğimiz yaz sinema filmi 'Aşkın Kıyameti' çekilirken aşk yaşamaya başlamıştı. Deniz, Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını şöyle anlatmıştı:
"İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik güzellik işte."