Cadde Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım!

07.04.2024 - 08:46 | Son Güncellenme:

'Hayat Şarkısı', 'Hayat Bilgisi', 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' gibi projelerle ekran karşısına çıkan Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Rasim Öztekinin kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım

Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz ay, ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekmişti.

"SEKSENLER"

Gece Rasim Öztekin için hazırlanan belgesel ile başlamıştı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, eşi Zehra Evin Çalık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven ile Rasim Öztekin’in eşi Esra Öztekin’in de katıldığı gecenin ilk şarkısı, Aydın Sarman’ın piyanosu eşliğinde Burcu Güven'in seslendirdiği 'Seksenler' olmuştu.

PELİN ÖZTEKİN KATILMADI

Rasim Öztekin ile Zeynep Aslıhan İşbay'ın kızları Pelin Öztekin'in anma töreninde olmaması çok konuşulmuştu. Babasının izinden giderek oyuncu olan Öztekin, anma töreni günü Galatasaray’ın maçına giderek tribünden yaptığı paylaşıma; "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" mesajını yazmıştı.

Haberin Devamı

'HİÇ KONUŞMAYALIM'

Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda babası Rasim Öztekin’in anma törenine davet edilmeyen oyuncu konuyla ilgili sorulara "Hiç konuşmayalım bu konuyla ilgili, acelem de var zaten, daha sonra konuşuruz." diyerek geçiştirdi. 

Rasim Öztekinin kızı Pelin Öztekin: Hiç konuşmayalım