Cadde 'Saçlarımı kazıtmam! Kâkül bile benim için çok radikal bir karar'

'Saçlarımı kazıtmam! Kâkül bile benim için çok radikal bir karar'

03.10.2023 - 07:52 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki akşam kuaförden çıkarken görüntülendi. Saçlarına çok değer verdiğini dile getiren oyuncu, bir proje için saçlarında hangi noktaya kadar değişiklik yapabileceğini açıkladı.

Saçlarımı kazıtmam Kâkül bile benim için çok radikal bir karar

Son olarak 'Kötü Adamın 10 Günü' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz akşam Etiler'deki kuaför çıkışında objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Yeni saçlarıyla ilgili konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "Dün kestik aslında. Yeni bir imaj deniyoruz, daha oturmadı tam ama keyifli ben sevdim gibi" dedi.

Saçlarımı kazıtmam Kâkül bile benim için çok radikal bir karar

"RİSK ALIRIM"

"Ben saçlarıma çok değer veriyorum o yüzden biraz evhamlı oluyorum saçlarımla ilgili" ifadelerini kullanan ünlü isim, şöyle devam etti:

Bir projede de mesela tam olarak saçlarımdan vazgeçmeyebilirim. Risk alırım, değişikliğe giderim ama kazıtmam galiba ya. Saçlarımın renginde değişiklik belki olabilir ama bu kâkül bile benim için çok radikal bir karar.

Saçlarımı kazıtmam Kâkül bile benim için çok radikal bir karar

"BUNLAR KİŞİSEL TERCİHLER"

Son dönemde gündemde yer alan erkek oyuncuların sürdüğü ojeler ile ilgili de konuşan Hazal Filiz Küçükköse, "Bunlar çok kişisel tercihler. Kim istiyorsa yapabilir. Hem eleştiriyi de kabul edebilecek bir özgüvendedir. Ben çok fazla yadırgamıyorum bunu. İnsanlar kendine ne yakışıyorsa onu yapabilirler" diyerek konuyla ilgili çekimser kaldı.