Cadde Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor?

Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor?

09.12.2020 - 18:21 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla, sıra dışı hikayesiyle çok konuşulan dizi fenomen haline geldi. Sadakatsiz hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var?

Sadakatsiz oyuncuları kim Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor

Sadakatsiz dizisi Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde, Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk senaristliğinde Kanal D'de izleyici karşısına çıkıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde bulunduğu Sadakatsiz konusu diziseverlerin ilgisini çekti. İşte, Sadakatsiz dizisine dair ayrıntılar...

Haberin Devamı

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), muhteşem bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) iyi bir babadır. Her zaman mutlu ve huzur dolu olan üç kişilik aile Volkan'ın eşini genç bir kızla aldattığını öğrenmesiyle dağılma eşiğine gelir. Olayın bir yanında da dostu bildiği Volkan'ın yakı arkadaşları vardır. Bundan böyle Asya, Volkan'ı unutup sadece oğlu ile yoluna devam etmeye çalışacaktır.

SADAKATSİZ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Tarık Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali) yer alıyor.

Haberin Devamı

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ GÜN?

Aile içindeki mücadele ile her hafta Kanal D'de yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisi Çarşamba akşamları saat 20:00'de yayımlanıyor.